Parla

Parketti Parla Tammi Villa 1-säleinen mattalakattu 2,50m²/pkt

197,25 € / pkt
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
401618
Unit price 78,90 €

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

pkt

Klassikkona tunnettu 190mm leveä Parla Tammi Villa parketti on tyylikäs ja rouhea niin kotiin kuin mökille sopiva elegantti 1-säleinen parkettilattia. Yksisäleisen Tammi Villa parketin lankkumaista olemusta korostaa jokaisella neljällä sivulla oleva mikroviiste. Parketti on valmistettu 100% Suomessa aidosta tammesta ja se on suunniteltu kestämään suomalaiset olosuhteet ja antamaan mukavuutta ja aidon puun tuomaa lämpöä jokaiseen kodin tilaan. 1-säleisessä parketissa pintakerros muodostuu yhtenäisestä jalopuisesta säleestä ja kahdesta muusta päällekkäisestä toisiaan vahvistavasta kerroksesta, jotka kaikki ovat aitoa puuta. ParlaFix-parketti on erinomainen valinta kestävyytensä ja muotovakautensa ansiosta sillä sen ainutlaatuinen rakenne on suunniteltu kestäväksi ja mahdollisimman mittapysyväksi.

Parkettilaudan neljällä sivulla on asennusta helpottava ja nopeuttava lukkopontti. Parketti asennetaan uivaksi lattiaksi ja se voidaan asentaa myös lattialämmityksen kanssa. Erinomaisen kulutuskestävyyden takaamiseksi lattialauta on kuuteen kertaan pintakäsitelty turvallisella ja laadukkaalla lakalla.

Parla-parketit ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja niitä valmistetaan yli 50 vuoden kokemuksella. Tuotteiden laatu on ensiluokkaisten raaka-aineiden, vuosikymmenien tuotekehityksen ja tinkimättömän ammattitaidon ansiota. Parkettien valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota raaka-aineiden ja tuotantoprosessin ympäristöystävällisyyteen. Raaka-aineet hankitaan tunnetuilta, pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneilta, jotka ovat sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin. Parla-parketeille on myönnetty PEFC-merkin käyttöoikeus.

 

Parketti Parla Tammi Villa 1-säleinen mattalakattu 2,50m²/pkt 

Materiaali: Tammi
Välisäle/pohjasäle: Havupuuta
Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa
Asennus: Lukkopontti, asennetaan uivaksi lattiaksi
Mitat : 14x190x2195 mm
Pintakerros: 3,5 mm
Pintakäsittely: Mattalakattu
Viimeistely: Hiottu
Viisteet: Kevyt mikroviisteet
Huolto: Hionta, pintakäsittely
Mallisto: Premium Authentics Collection
Valmistaja: Parla
Valmistusmaa: Suomi
Takuu: 10 vuotta
EAN koodi: 6438071122521
Parla product number: 12252

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös