Pesuallas Woodio CUBE 60 seinäkiinnitys

660,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
402858
kpl

Toimitusaika: 4 - 8 viikkoa

ILMAINEN TOIMITUS!

Toimituskulut alk.: -
Woodio

Woodio Cube60 seinäkiinnitteinen pesuallas on todellinen kylpyhuoneen katseenvangitsija, samalla kun se on käytännöllinen jokapäiväisessä käytössä. Altaan koko on ihanteellinen perhe ja vieraskylpyhuoneille – sopii sekä yksityiseen että julkiseen sisustukseen. Seinäänkiinnitettävässä pesualtaassa on puolikiiltävä musta terässeinälevy, jonka ansiosta allas on helppo kiinnittää. Altaan skandinaavinen, modernin kulmikas ja minimalistinen muotokieli yhdistettynä ainutlaatuiseen puumateriaaliin luo raikkaan ja rentouttavan ilmapiirin kylpyhuoneeseen. Woodio® materiaali on innovatiivinen yhdistelmä massiivipuuta ja hartsia. Valmistetaan Woodion omalla tehtaalla Helsingissä lähes hiilineutraalisti.

Pesuallas Woodio CUBE 60 seinäkiinnitys - Tuotetiedot:

  • Mitat: P 600 mm x L 400 mm x K 149 mm
  • Materiaali: Vedenpitävä Woodio® -massiivipuukomposiitti UV-, naarmu-, kemikaali- ja likaa hylkivällä pinnoitteella. Puumateriaalivaihtoehdot Aspen 2mm ja Koivu 6mm.
  • Paino: 11,8 kg
  • Hanan reikä: 35 mm
  • Ylivirtaus: 29 mm
  • Tuotestandardi: EN14688 – CL10
  • Värit: Natural, Polar, Char, Clay, Berry, Root, Stone, Moss, Arctic

Tuote myydään kappaleittain. Lisää ostoskoriin haluttu kappalemäärä.

Asennus: 

Helppo asentaa. Seinäkiinnitteisessä pesualtaassa on puolikiiltävä musta terässeinälevy, jonka ansiosta allas on helppo asentaa tukevasti paikalleen. Pakkaus sisältää seinään kiinnitettävän Cube40 pesualtaan, Woodio® materiaalista valmistetun vesilukon suojan, asennukseen tarvittavat liittimet ja osat sekä asennusohjeet. Asennus edellyttää erillisen tyhjennysventtiilin, vesilukon ja viemäriputken asennuspaikasta riippuen.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?