Pesuallas Woodio SOFT 60 Malja-allas / pöytätasoon kiinnitettävä

490,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
402848
kpl

Toimitusaika: 4 - 8 viikkoa

ILMAINEN TOIMITUS!

Toimituskulut alk.: -
Woodio

Woodio Soft60 upotettava pesuallas on todellinen kylpyhuoneen katseenvangitsija, samalla kun se on käytännöllinen jokapäiväisessä käytössä. Altaan koko on ihanteellinen perhe ja vieraskylpyhuoneille – sekä se sopii yksityiseen että kaupalliseen sisustukseen. Luonnonvärinen haapa on rauhoittava ja harmoninen sävy, joka luo raikkaan ja rentouttavan ilmapiirin kylpyhuoneen sisustukseen. Pehmeästi hienostuneen suunnittelun yksinkertaisuus tuo ainutlaatuisen puumateriaalin kauniisti esiin. Woodio® materiaali on innovatiivinen yhdistelmä massiivipuuta ja hartsia. Valmistetaan Woodion omalla tehtaalla Helsingissä lähes hiilineutraalisti.

Pesuallas Woodio SOFT 60 Malja-allas / pöytätasoon kiinnitettävä - Tuotetiedot: 

  • Mitat: P 600 mm x L 400 mm x K 173 mm / Korkeus asennuksen jälkeen 135 mm
  • Materiaali: Vedenpitävä Woodio® -massiivipuukomposiitti, jossa on UV-, naarmu-, kemikaali- ja likaa hylkivä pinnoite. Puumateriaalivaihtoehdot Haapa 2mm ja Koivu 6mm.
  • Paino: 8,8 kg
  • Hanan reikä: Ei
  • Ylivuoto: Ei
  • Tuotestandardi: EN 14688: 2006
  • Värit: Natural, Polar, Char, Natural Birch, Clay, Berry, Root, Stone, Moss, Arctic

Tuote myydään kappaleittain. Lisää haluttu kaapalemäärä ostoskoriin. 

Asennus: 

Helppo asentaa. Allas upotetaan allastasoon. Pakkaus sisältää upotettavan Soft60 pesualtaan, Woodio® materiaalista valmistetun vesilukon suojan, asennukseen tarvittavat liittimet, asennusohjeet sekä asennussapluunan. Asennus edellyttää erillisen tyhjennysventtiilin, vesilukon ja viemäriputken asennuspaikasta riippuen.

 

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?