Pesuallas Woodio SOFT 60 seinäkiinnitys

660,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
402850
kpl

Toimitusaika: 4 - 8 viikkoa

ILMAINEN TOIMITUS!

Toimituskulut alk.: -
Woodio

Woodio Soft60 seinäkiinnitteinen pesuallas on todellinen kylpyhuoneen katseenvangitsija, samalla kun se on käytännöllinen jokapäiväisessä käytössä. Altaan koko on ihanteellinen perhe ja vieraskylpyhuoneille – sopii sekä yksityiseen että julkiseen sisustukseen. Seinäkiinnitteisessä pesualtaassa on puolikiiltävä musta terässeinälevy, jonka ansiosta allas on helppo asentaa. Puumateriaali on rauhoittava ja harmoninen elementti, joka luo raikkaan ja rentouttavan ilmapiirin kylpyhuoneen sisustukseen. Pehmeästi hienostuneen suunnittelun yksinkertaisuus tuo ainutlaatuisen puumateriaalin kauniisti esiin. Woodio® materiaali on innovatiivinen yhdistelmä massiivipuuta ja hartsia. Valmistetaan Woodion omalla tehtaalla Helsingissä lähes hiilineutraalisti.

  • Mitat: P 600 mm x L 400 mm x K 153 mm
  • Materiaali: Vedenpitävä Woodio® -massiivipuukomposiitti, jossa on UV-, naarmu-, kemikaali- ja likaa hylkivä pinnoite. Puumateriaalivaihtoehdot Haapa 2mm ja Koivu 6mm.
  • Paino: 10,5kg
  • Hanan reikä: 35 mm
  • Ylivirtaus: 29 mm
  • Tuotestandardi: EN14688 – CL10
  • Värit: Natural, Polar, Char, Clay, Berry, Root, Stone, Moss, Arctic

 

Helppo asentaa. Seinäkiinnitteisessä pesualtaassa on puolikiiltävä musta terässeinälevy, jonka ansiosta allas on helppo asentaa tukevasti paikalleen. Pakkaus sisältää seinään kiinnitettävän Soft60 pesualtaan, Woodio® materiaalista valmistetun vesilukon suojan, asennukseen tarvittavat liittimet ja osat sekä asennusohjeet. Asennus edellyttää erillisen tyhjennysventtiilin, vesilukon ja viemäriputken asennuspaikasta riippuen.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?