Lasiterassit

Lasiterassit

Lasiterassit 50 vuoden ammattitaidolla - Skånska Byggvaror

Lasiterassit tarjoavat jotain elämyksellistä. Kesä viipyy pidempään ja myös kevät koittaa lasitetulle terassille aikaisemmin. Lasitettu terassi on mitä mainioin paikka yhdessäoloon, saunan jälkeen vilvoitteluun tai vaikka rentoutumiseen kiireen keskellä. Laadukkaista materiaaleista valmistettavasta lasiterassista tulee juuri sinun näköisesi ja juuri sinun tarpeitasi vastaava täydellinen olotila, joka myös nostaa kiinteistösi arvoa huomattavasti. Sarokkaan lasiterassit tuottavat iloa kotiin tai mökille kaikkina vuodenaikoina.

Kuinka suuren osan vuotta haluat käyttää lasiterassia?

Lasiterassin valinta ratkaisee, kuinka pitkä ulkosesongistasi tulee. Valikoimassamme on vaihtoehtoja sekä sinulle, joka haluat pidentää kesää, että sinulle, joka haluat erittäin pitkän terassikauden tai jopa nauttia terassistasi ympäri vuoden. Tarjoamme myös räätälöytyjä malleja ja kokoja eri tarpeisiin. Jokaisesta alla olevasta mallista saadaan tehty eri näköinen ja kokoinen ratkaisu juuri sinun tarpeidesi mukaisesti.

Valmispaketti vai irralliset elementit, itse kasattuna vai valmiiksi asti pystytettynä? 

Myymme lasiterasseja juuri siihen tarkoitukseen ja juuri niin miten sinulle parhaiten sopii. Se että saat valita käyttötarpeen mukaan eri energiarakenteista, saat vielä valita otatko koko lasiterassin paikan päällä valmiiksi asti pystytettynä vai haluatko kasata sen paketin mukana tulevien ohjeiden mukaisesti itse.

Kun valmis lasiterassi on vaikea mitoittaa sopimaan haluttuun tilaan tai valmista ratkaisua ei ole saatavilla, on joskus helpompaa ostaa irralliset liukuovielementit ja rakentaa runko ja katto itse omista kokonaisuuksistaan. Irralliset liukuovielementit on helppo asentaa jo valmiina olevaan terassiin tai aukkoon joka kaipaa vain pientä ehostusta. Näin pienellä vaivalla katetusta terassista saadaan suljettu lasiterassi ja erittäin edulliseen hintaan. Voit myös ostaa Sarokkaalta puutavaran ja kattomateriaalin erikseen ja kasata valmiin lasiterassin itse haluamistasi materiaaleista. Näin asennuksen hinta on säästettävissä.

Etkö löydä sopivaa mallia verkkokaupasta ?

Verkkokaupan ulkopuolella toimitamme lasiterasseja myös muilla kokovaihtoehdoilla ja omilla vaatimuksilla räätälöitynä. Voit esimerkiksi tilata lasiterassin sivuille matalammat liukuikkunat liukuovien sijaan tai jättää liukuvat elementit kokonaan pois ja asentaa tilalle vaikka haluamasi puupaneelin. Liukuovielementtien eli alumiiniovien kokonaisleveydet voivat vaihdella 1500 - 4100mm aukkokoon välillä, mutta korkeus elementeissä on aina sama 1995mm. Näillä elementeillä pystymme toteuttamaan suurempienkin lasiterassien rakentamisen ja räätälöidä ympärille haluamasi kokonaisuuden. Alumiiniosat on mahdollista saada vain neljällä määritetyllä vakiovärillä: valkoinen, viininpunainen, antrasiitinharmaa ja musta.

 • Ruotsalaista huippulaatua, Skånska Byggvarorin oma valmistus jo 50 vuoden ajan
 • Turvalasi vakiona, 5 kertaa vahvempaa kuin tavallinen lasi
 • Sääsuojattu, mm. kaksipuolisella profiililla, jossa kaksinkertainen harjatiivistys tuulta ja sadetta vastaan
 • Täysin lasitetut ikkunat, tyylikäs muotoilu ja vahvat profiilit
 • Kuulalaakeroidut kestävät pyörästöt, nailonpyörät
 • Lukittava sylinterilukko kaksoissylinterillä
 • 5 vuoden takuu liukuovissa koskien materiaali-, rakenne- ja valmistusvirheitä
 • 10 vuoden takuu kattomateriaaleilla koskien materiaali-, rakenne- ja valmistusvirheitä
 • Joustava yksinkertainen asennus, ohjeet Suomeksi ja Ruotsiksi

Optimal S30 -  4mm turvalasi, 10mm kennolevykatto U-arvo 2,4. Jos haluat luonnonläheisen tunnelman kesään, valitse Optimal, joka osoittaa silloin parhaat puolensa.

Excellent S30 - 4mm energiaturvalasi, 16mm kennolevykatto U-arvo 1,7. Jos haluat pidemmän terassisesongin, valitse Excellent kirkkaalla energiapinnoitetulla lasilla. Pinnoituksen ansiosta huurtumisen ja kondensoitumisen riski pienenee samalla, kun Excellent laskee sisään lämpimän aurinkoenergian (lyhyt-säteily) ja heijastaa takaisin huoneen lämmön (pitkä-säteily), myös iltaisin.

Isolent S30 -  2x 4mm energiaturvalasi, 32mm kennolevykatto U-arvo 1,1. Jos haluat paremmin eristetyn vaihtoehdon, valitse Isolent kaksinkertaisella eristyslasilla.  Riippuen siitä missä päin Suomea asut ja valitsetko lämmityksen, esimerkiksi kamiinan, niin voit todennäköisesti vielä istua verannalla kun joulupukki koputtaa ovelle. Nauti pitkästä terassikaudesta!

Isomax -  2x 4mm energiaturvalasi, 50mm kennolevykatto U-arvo 0,8. Isomax on lasiterassi, jota voit käyttää ympäri vuoden. Eristetty ja vankka korkealuokkainen järjestelmä, joka tarjoaa sinulle nautintoa niin kesällä kuin talvellakin. Järjestelmä on korkealuokkaista alumiinia, joten se ei vaadi huoltoa. Asiakkaidemme toivomusten mukaan Isomax on kehitetty sinulle, joka haluat luoda erinomaisen, alumiiniliukuovilla varustetun talvipuutarhan. Tyylikkäästi muotoiltu terassi tarjoaa monia mahdollisuuksia.

Lue koko lasiterassin valintaopas ja esite täältä, kun teet valintaa sinulle soveltuvasta lasiterassista.

Autamme mielellämme sinua terassin valinnassasi, joten ota yhteys myyntiin sähköpostilla osoitteesta: verkkokauppa@sarokas.fi tai soittamalla puhelinnumeroon 02-2752 050. 

Voit myös jättää tarjouspyynnön lasiterasseista täällä.

Toimitamme lasiterasseja myös asennettuna Turku +50km säteelle, kysy tarjousta! Muista myös kotitalousvähennys!

Lasiterassien hinnat ovat valmiiksi alennettuja kampanjan mukaan

1 tuote

Set Descending Direction
per sivu
 1. Optimal S30 liukuovi, viininpunainen RAL 3005
  Optimal S30 lasiterassi on malli, joka sinun kannattaa valita jos haluat ...
  Unit price 525,00 € kpl