Ulkoporealtaat

Ulkoporealtaat

Laatu jota kaikki ansaitsee -  Ulkoporealtaat viikossa kotipihaan toimitettuna

Sarokkaan ulkoporealtaat on jaoteltu neljään eri hinta- ja varusteryhmään: Standard, Premium, Exclusive, Luxury - minkä altaan sinä valitset?

Ulkoporeallas on kuin keidas, jossa ihmisen mieli rentoutuu ja stressi häviää. Mikä onkaan mukavampaa kuin kuumina kesäpäiviä hypätä altaaseen ja nauttia kesäisestä tunnelmasta ystävien tai läheisten kanssa. Vastapainona kaikelle sille kiireelle ja rasitukselle mitä päivittäin koet, on poreallas mainio apuväline yhdessäoloon ja rentoutumiseen.

Myymämme ulkoporealtaat on suunniteltu kestäväksi, pitkäikäiseksi ja energiatehokkaaksi, mutta silti kustannustehokkaasti. Laadukkaat osat ja kestävä ulkokuori takaavat altaalle erittäin pitkän käyttöiän kovassakin käytössä - siis tuttua Sarokas laatua! Altaidemme perusideana on se, että perusmallin altaista on jätetty kaikki erikoisuudet pois, jotka ovat riski altaan pitkäikäisyydelle. Näin tuloksena on kestävä ja kustannustehokas ulkoporeallas joka toimii suomen kylmissäkin oloissa pitkään ja moitteettomasti. Koska allastuotteet ovat osa Sarokkaan suurta tuotevalikoimaa emmekä myy niitä ainoana liiketoimintanamme, saamme pidettyä hinnat erittäin matalina laadusta tinkimättä. Tekniikasta vastaavat esimerkiksi sellaiset suurnimet kuten Waterway ja Balboa.

Allasmerkit - hinta- ja varusteryhmät

Standard - Viking Spas Edullinen ja erittäin pitkäikäinen pelkistetty allasmallisto. Ylimääräinen hienostelu on jätetty altaasta pois ja siksi käyttöikä on tavallista pidempi. Edullisin hanintahinta, hieman korkeampi sähkönkulutus. Valmistettu USA:ssa.

Premium - Nordpool Ulkoporealtaat, joissa myös ulkonäköön on kiinitetty tekniikan lisäksi huomiota. Pitkäikäinen, moderni ja nykyteknlogian kärkeä oleva allamallisto. Nopeampi veden lämmitys, normaali sähkönkulutus. Valmistettu Ruotsissa.

Exclusive - SBI Laadun, tekniikan ja ulkonäön huipentuma. Jos haluat altaan joka kääntää katseita ja kestää ikuisuuden, vielä maltillisella sähkönkulutuksella, valitse SBI. Edullinen oman hintaluokkansa laatuallas. Valmistettu Ruotsissa.

Luxury - Villeroy & Boch Todellinen luksusallas, jonka taiteellinen ja moderni ulkonäkö yhdistettynä tunnetun kylpyhuonebrändin tietämykseen, osaamiseen ja näkemykseen, takaavat sinulle todellisen kylpyelämyksen jollaista et osa kuvitellakaan.

Entistä huolettomampi suolavesijärjestelmä

Suurena erikoisuutenamme toimitamme ulkoporealtaita myös suolavesijärjestelmällä. Tämä Nordpool ja SBI sarjan valikoituihin ulkoporeallasmalleihin saatavilla oleva lisävaruste mahdollista entistä pidemmällä huoltovälillä olevan huolettoman ja turvallisemman vedenpuhdistusmekanismin. Haponkestävillä komponenteilla varustettuihin ulkoporealtaisiin asennetussa suolavesijärjestelmässä elektrolyysikenno tuottaa sähköjännitteen avulla natriumkloridisuolasta puhdistusainetta, joka liukenee välittömästi veteen ja tappaa bakteereja, viruksia, leviä ja muuta orgaanista materiaalia allasvedessä. Myös veden pH-arvo säilyy tasaisempana verrattuna perinteiseen puhdistusmenetelmään. Luonnonsuolan avulla puhdistettu kylpyvesi on hellävaraisempaa siten myös iholle ja silmille kuin kemikaaleihin perustuvassa puhdistuksessa eikä sinun tarvitse varata aikaa ja rahaa perinteisen kloorin ostamiseen, säilyttämiseen ja käsittelemiseen. Veden suolapitoisuus on kymmenesosa meriveden suolapitoisuudesta, siksi suolaa ei maista, näe tai haista lainkaan eikä siitä ole haittaa altaan materiaaleille. Noin 1 500 litraa vetävään altaaseen lisätään reilu kilo natriumkloridisuolaa ja järjestelmä hoitaa loput. Ohjainpaneelissa oleva valikko kertoo omistajalle kun suolaa tarvitsee lisätä.

Sarokkaan laatutakuu, huolto ja varaosat

Kauttamme saat altaille myös asennuspalvelun, huollon, varaosat, takuukorjauksen, allaskemikaalit sekä muut tarvikkeet. Kaikilla ulkoporeallasmalleilla on 3 vuoden täystakuu ja pidennetty 5 vuoden takuu koskien pintamateriaaleja.

Vastaamme mielellämme myös kysymyksiin, joten ota rohkeasti yhteyttä.

31 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu