Lakka

Pintatasoite LH 20kg Lakka

11,00 € / säkki
Varastossa
Tuotenumero
132422

Toimitusaika: 4-5 päivää

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

säkki

Polymeerisideaineinen Pintatasoite LH on rakennuslevyjen tai pohjatasoitteilla tasoitettujen seinä- ja kattopintojen pintatasoite kuivissa sisätiloissa. Voit jättää sen joko ruiskupintaiseksi tai levittää slammaamalla. Täyttää Rasitusluokan RL 01-03 vaatimukset (RL 04 dispersiolisäyksellä).

Tekniset tiedot

Sideaine Polymeeri
Väri Vaalea
Suurin raekoko n. 0,3 mm
Vedenkesto Ei vedenkestävä
Vedentarve (l/20kg) 7,2 - 8
Käyttöaika vedenlisäyksestä n. 3 vrk
Menekki (kg/m²/mm) n. 1 - 1,2
Kerrospaksuus (mm) 1
Rasitusluokka RL 01-03 (disp. lisäyksellä 04)
Pakkauskoko 20 kg
Varastointi 12 kk valmistuspäivästä kosteudelta suojattuna, kuiva tila, irti maasta

Käyttökohteet

Pintatasoite LH polymeerisideaineinen pintatasoite kuivien sisätilojen seinä- ja kattopinnoille. Tasoitteen tartuntaa maalipinnoille sekä tasoitteen kulutuskestävyyttä voidaan parantaa korvaamalla 10% sekoitusvedestä Lakka Lattiadispersiolla. Tuolloin tuote soveltuu käytettäväksi myös rasitusluokan 04 vaatimusten mukaisiin kohteisiin.

Työolosuhteet

Alustan, tasoitteen ja huoneen lämpötila tulee olla yli +10°C. Kylmemmässä lämpötilassa tasoite kovettuu hitaasti.

Alustat

Alustaksi soveltuvat polymeeri- tai kipsisideaineisella pohjatasoitteella tasoitetut pinnat sekä lastu- ja kipsilevyseinät. Alustan tulee olla kuiva ja kiinteä. Tartuntaa heikentävät aineet (rasva, hiontapöly jne.) poistetaan ennen tasoitteen ruiskutusta. Kipsilevypinnoilla tasoite on pohjamaalattava ennen tapetointia.

Sekoitus

Säkillinen tasoitetta sekoitetaan porakonevispilällä noin 7,2 - 8 litraan vettä. Tasoitejauhe lisätään puhtaassa sekoitusastiassa olevaan puhtaaseen huoneenlämpöiseen veteen. Kun koko pulverimäärä on sekoitettu veteen, jatketaan sekoitusta noin 2 minuuttia, kunnes tasoitemassa on tasainen ja ilman paakkuja. Sideaineen täydellisen liukenemisen vuoksi tasoitemassaa seisotetaan noin 10 - 15 min (alle +15 °C:ssa 15 - 20 min), jonka jälkeen tasoitemassaa sekoitetaan vielä noin 30 sekuntia.

Työn suoritus

Varmista että edellinen tasoitekerros on riittävän kuiva. Tasoite levitetään tasoiteruiskulla tai käsin teräsliipalla. Tasoiteruiskun letkussa yön yli levännyt tasoite massa ajetaan uudelleen pumpun kaukaloon. Poisliipattu tasoite palautetaan astiaan ja käytetään uudestaan. Sumutettu katto voidaan jättää sumupintaiseksi. Tasoitemassaa voidaan säilyttää viileässä ja auringonvalolta suojattuna noin kolme vuorokautta muovilla ja/tai puhtaalla vesikerroksella peitettynä. Astian reunalle kovettunut tasoite poistetaan ennen sekoitusta. Uudelleensekoituksen jälkeen tasoite on valmis käytettäväksi. Tasoitettu pinta viimeistellään hiomalla (paperin karkeus 100 - 150)

Työvälineiden pesu

Työvälineet pestään vedellä työvaiheen päätyttyä. Kuivunut tasoite poistetaan mekaanisesti tai liottamalla haaleassa vedessä. Paperisäkki voidaan polttaa.

Kuivumisaika

Kuivumisaika riippuu kerrospaksuudesta, lämpötilasta, alustan ominaisuuksista ja ilmanvaihdosta. Pintakäsittely ja huolto-ohje Kokonaan tasoitettu kuiva pinta voidaan loppuhionnan jälkeen maalata tai tapetoida. Likaantunut pinta voidaan varovasti pyyhkiä kostealla liinalla, tasoittaa uudelleen tai maalata.

Laadunvalvonta

Lakan Betoni Oy:llä on käytössä sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Olet arvostelemassa: Pintatasoite LH 20kg Lakka

Muista myös