Poreallaskemikaali Kloori Tabletti 20g 1,0 kg

29,00 € / kpl
Varastotuote
Tuotenumero
154019
kpl

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Kuohu

Poreallaskemikaali Kloori Tabletti 20g 1,0 kg veden pitkäkestoiseen desinfiointiin.

Suositeltu pH-arvo: 7,0–7,4. Suositeltu kloorin määrä desinfioinnin jälkeen: 1,0–3,0 mg/l. Varmista kloorilla tehtävän perusdesinfioinnin yhteydessä, että ulkoporealtaan pH-arvo ja kloorin määrä vastaavat suosituksia. Seuraavat annostusohjeet ovat viitteellisiä, ja niitä on ehkä muutettava allasveden arvojen mukaan. Käytä pH-arvojen ja kloorin määrän mittaamiseen testiliuskoja.

Annostus: Pitkäkestoiseen desinfiointiin. Lisää 1–5 tablettia annostelijaan (Spa Chlorine/Bromine), säädä annostelijan aukkoa niin, että sisään pääsee riittävästi vettä ja kloorin määrä saavuttaa suositellun raja-arvon. Lisää tarvittaessa annostelijaan uusia tabletteja. Poista annostelija vedestä aina ennen kylpyä. Pitkäkestoisen desinfioinnin lisäksi allasvesi tarvitsee säännöllisen, vähintään kahden viikon välein Spa Chlorine- tai Spa Shock -desinfiointiaineilla tehtävän shokkikloorauksen.

Käyttö: Lisää Kloori -tabletit annostelijaan. Varoitus! Älä käytä ainetta muiden kemikaalien kanssa. Tablettien liuetessa voi syntyä vaarallisia kaasuja (klooria). Ulkoporealtaalle tarkoitettujen aineiden täydentävä käyttö on kuitenkin sallittua.

Tuote myydään kappaleittain. Lisää ostoskoriin haluttu kappalemäärä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös: