Poreallaskemikaali pH Up jauhe 1,0 kg

15,90 € / kpl
Varastotuote
Tuotenumero
154041
kpl

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Kuohu

Poreallaskemikaali pH Up jauhe 1,0 kg nostaa veden pH-arvoa sisä- ja ulkoaltaissa sekä kylpytynnyreissä.

Käyttöohje: Ihanteellinen pH-arvo: 7,0 -7,4. Silloin allasvesi tuntuu miellyttävimmältä ja käytetyt desinfiointiaineet toimivat tehokkaimmin. Mikäli veden pH-arvo on alle 7,0, sitä tulee nostaa Activ SPA pH Up -aineen avulla. Jos veden pH-arvo on yli 7,4, sitä tulee laskea Activ SPA pH Down -aineen avulla.

Veden oikea pH-arvo on erittäin tärkeää. Tämän vuoksi pH-arvo on tarkastettava säännöllisesti. Se on helppo tehdä testisarjan tai -liuskojen avulla tai käyttämällä ICO SPA WIFI laitetta.

Annostus: pH UP -rakeita voidaan lisätä varovasti suoraan allasveteen, mikäli kiertovesipumppu on käynnissä. Rakeet lisätään suuttimien eteen, ei suodattimen eteen. Anna pumpun käydä 10-20 minuuttia aineen lisäämisen jälkeen. 8 grammaa SPA pH UPia 1000 vesilitrassa nostaa pH-arvoa 0,1:llä. Lisää SPA pH UP -rakeita enintään 25 grammaa kerralla. Ota huomioon ennen aineen lisäämistä, että veden pH-arvo nousee usein itsestään muutaman päivän ajan lisäämisen jälkeen ja veden lämmettyä. Rakeita ei saa koskaan sekoittaa muihin kemikaaleihin, sillä seurauksena voi syntyä vaarallisia kemiallisia reaktioita.

Tuote myydään kappaleittain. Lisää ostoskoriin haluttu kappalemäärä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?