Puugrilli Misa Basic

Tarjoushinta 756,00 € Normaalihinta 840,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
403621
kpl

Toimitusaika: 1-2 viikkoa

Tarjous

Tarjous voimassa 14.8.2022 asti

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

Misa

Misan Puugrilli on pihan keskipiste, mutta muuntautumiskykynsä vuoksi eri tarkoituksiin ja sopii erinomaisesti myös grillikatokseen. Puugrilli Basic tarjoaa mahdollisuuden pariloida, grillata ja keittää. Puugrillin lasiluukulla varustettu tulisija on mustaksi emaloitu. Saatavilla lisävarusteilla voi täydentää kokonaisuutta.

Misa Basic puugrillipakettiin sisältyvät seuraavat tuotteet:

 • Tulisija ilman sivutasoja
 • parilointilevy
 • grillausritilä
 • Puugrillissä on säädettävät jalat.

Puugrilli Misa Basic - Tekniset tiedot

 • Leveys: 115 cm
 • Syvyys: 70 cm
 • Korkeus: 80/175 cm

Liesikupu ja hormi

Grillikatos käyttöön tarkoitettu liesikupu ja hormiosa. Hormi ja liesikupu kiinnitetään katoksen kattoon mukana tulevien juuripeltien avulla. Pihakeittiö asennetaan kuvun alapuolelle ja pihakeittiön hormiputki johdetaan eristämättömän hormin sisälle. Pihakeittiön hormiputkea tulee jatkaa Misan liitosputkilla siten, että se ulottuu vesikaton tasalle.

 • hormin koko: 32 x 32 x 150 cm
 • liesikuvun halkaisija: 100 cm, korkeus 40 cm
 • juuripelti vesikatolle
 • juuripelti välikatolle
 • hattuosa, rst

Pataosa 60 L

Misa Pataosa 14260 on Misa Pihakeittiöön sopiva lisävaruste. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 60 litran Pataosa on varustettu hanalla ja kantokahvoilla. Mukana tulee myös alumiinikansi. Misa Pataosa lämpenee pohjasta, joten pienemmänkin vesimäärän lämmitys tai keittäminen onnistuu mainiosti. Ominaisuudet Ruostumaton teräspata Astian tilavuus 60 litraa Lisävaruste Misa Pihakeittiöön Kääntöhana Alumiinikansi Kantokahvat Jos tilaat myös pihakeittiön, valitse tämä lisävaruste pihakeittiön tuotekortilta, saat sen edullisemmin!

Loimulauta

Misa Loimulauta 19309 on Misa Pihakeittiöön tarkoitettu helppokäyttöinen lisävaruste loimutettavien ruokien valmistukseen. Loimutettava kalan file tms. on helppo kiinnittää paikoilleen Loimulaudassa olevan ruostumattoman kiinnityslangan avulla. Misa Loimulauta kiinnitetään Misa Pihakeittiön tulipesän kehälle laudan mukana tulevalla kiinnikkeellä. Pihakeittiössä voidaan käyttää samanaikaisesti kuutta Loimulautaa. Ominaisuudet Helppokäyttöinen loimulauta Misa Pihakeittiöön Loimulaudan mitat 14 x 50 cm Ruostumaton kiinnityslanka ja loimulaudan teline Misa Pihakeittiöön sopii samanaikaisesti kuusi loimulautaa

Savustin 60 L

Misa Savustin 19031 on Misa Pihakeittiöön sopiva lisävaruste, jolla pihakeittiö muuttuu täysiveriseksi savustuslaitokseksi. Misa Savustimeen mahtuu kerralla 7 kpl noin 1,5 kg:n kaloja tai piikkiarinalla n. 90 kpl pienempiä kaloja. Misa Savustimella onnistuu myös lihan ja kasvisherkkujen savustaminen. Savustusaika on määrästä riippuen 20 min - 2 h. Savustus voidaan tehdä joko piikkiarinalla tai samanaikaisesti kahdella vaakaritilällä. Piikkiarinassa voidaan esimerkiksi kalat savustaa laittamalla ne roikkumaan silmästä tai niskasta. Savustin ja ritilät on emaloitu, joten ne kestävät sään ja suolan vaikutukset. Näin savustettavat raaka-aineet voivat olla myös etukäteen suolattuja . Misa-savustimessa on lisäksi rasva-allas, johon kaloista ym. savustettavista raaka-aineista valuva rasva kerääntyy. Altaan tarkoitus on myös tasoittaa lämpötilaa savustimen sisällä. Misa Savustinta voidaan käyttää myös ilman Pihakeittiötä kaasupolttimen kanssa. Ominaisuudet Lisävaruste Misa Pihakeittiöön Soveltuu käytettäväksi myös kaasupolttimen kanssa Astian tilavuus 60 litraa Kaksi vaakaritilää ja yksi piikkiritilä Erillinen purulautanen Rasvalevy ruostumatonta terästä, muut osat mustaksi emaloituja Halkaisija 55 cm Korkeus 30 cm

Tuote myydään kappaleittain. Lisää ostoskoriin haluttu kappalemäärä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?