Puukiuas Kastor Karhu 30 (20-30m³)

Tarjoushinta 615,00 € Normaalihinta 680,00 € / kpl
Varastotuote
Tuotenumero
150358
kpl

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

Kastor

Puukiuas Kastor Karhu ja sen tyylikkäät linjat ja kiiltävä teräspinta sopivat varmasti kaikkiin saunasisustuksiin. Kauniin pinnan alla piilevät teknisesti viimeistellyt ratkaisut, kuten syvä kivipesä, tulipesän takaseinän innovatiivinen ilmanohjausjärjestelmä sekä vahvistettu luukku takaavat kestävyyden ja voiman tässä puukiukaassa. Älykäs Coanda-kiertoilmajärjestelmä tuottaa maksimaalisen lämmitystehon pienemmällä puumäärällä kuin tavallinen puukiuas. Jokainen ominaisuus on toimiva ja jokainen yksityiskohta on loppuun asti hiottu. Kaikki Kastor Karhu-puukiukaat ovat CE-merkittyjä.

Kastor Karhu puukiukaasta on saatavana erilaisia malleja, jotka sopivat 20-30 kuution saunoihin. Kiukaiden savuaukon halkaisija on 115 mm, joka sopii suoraan 130mm savupiipun lähtöön.

Kastor Karhu -puukiukaaseen on saatavana grafiitinharmaa suojaseinä, joka kiinnitetään kiukaan yläkehikkoon. Suojaseinä on tarkoitettu palava-aineisten seinien suojaukseen ja näin ollen pienentää kiukaiden turvaetäisyyttä. Suojaetäisyys palava-aineisiin rakenteisiin riippuu kiukaan mallista ja tarkemmat tiedot löytyvät suojaseinän asennusohjeesta. Lisäksi kiukaalle on saatavana korkeussäädettävä suoja-alusta, joka suojaa lattiaa ja soveltuu myös vesieristetylle kaakelilattialle.

Älykäs Coanda-kiertoilmajärjestelmä
20-30 m³ saunaan
Leveys 490 mm
Syvyys 485 mm
Korkeus 915 mm
Savuaukon halkaisija 115 mm, liitos päältä tai takaa
Paino ilman kiviä 84 kg
Kivimäärä 35-40 kg
Kiukaassa säätöjalat etujaloissa
Valmistajan tuotenumero 6416416176019
CE-merkitty

Suojaetäisyydet

Eteen 500 mm
Sivulle 400 mm
Taakse 400 mm
Saunan minimikorkeus 2300 mm

Hyvä tietää

Näkyvät laatta- ja lasipinnat sekä kiviseinät suurentavat tilavuutta 3 kuutiometrillä jokaista kaksi neliömetriä ylittävää laatta- tai lasiseinäneliömetriä kohti.
Jos saunassa on eristämättömät hirsiseinät, suurenna tilavuutta 25 %.
Jos saunan koko on kahden kiuaskoon välissä, valitse aina suurempi kiuaskoko.
Puukiukaan kivien läpimitan tulisi olla vähintään 10 cm.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös: