Kastor

Puukiuas Kastor Karhu 30 Vesisäiliö (20-30m³)

955,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
403092

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

kpl

Puukiuas Kastor Karhu ja sen tyylikkäät linjat ja kiiltävä teräspinta sopivat varmasti kaikkiin saunasisustuksiin. Kauniin pinnan alla piilevät teknisesti viimeistellyt ratkaisut, kuten syvä kivipesä, tulipesän takaseinän innovatiivinen ilmanohjausjärjestelmä sekä vahvistettu luukku takaavat kestävyyden ja voiman tässä puukiukaassa. Älykäs Coanda-kiertoilmajärjestelmä tuottaa maksimaalisen lämmitystehon pienemmällä puumäärällä kuin tavallinen puukiuas. Jokainen ominaisuus on toimiva ja jokainen yksityiskohta on loppuun asti hiottu. Kaikki Kastor Karhu-puukiukaat ovat CE-merkittyjä.

Kastor Karhu puukiukaasta on saatavana vesisäiliölliset mallit, jotka sopivat 20-30 kuution saunoihin. Kiukaiden savuaukon halkaisija on 115 mm, joka sopii suoraan 130mm savupiipun lähtöön. Kiukaan tehot eivät mahdollista piippukoon supistamista kapeampaan piippuun. Savupiipun osalta kannattaa luottaa kotimaiseen ratkaisuun, kuten laadukkaisiin Härmä Air valmispiippuihin, joita myös löydät valikoimistamme. Kiukaassa on vesisäiliö joko kiukaan oikealla tai vasemmalla puolella.

Suojaetäisyys palava-aineisiin rakenteisiin riippuu kiukaan mallista ja tarkemmat tiedot löytyvät suojaseinän asennusohjeesta. Kiukaalle on saatavana korkeussäädettävä suoja-alusta, joka suojaa lattiaa ja soveltuu myös vesieristetylle kaakelilattialle.

Säiliön tilavuus 28 litraa
Vesisäiliö edestä katsottuna oikealla
Älykäs Coanda-kiertoilmajärjestelmä
20-30 m³ saunaan
Leveys 660 mm
Syvyys 485 mm
Korkeus 915 mm
Savuaukon halkaisija 115 mm, liitos päältä tai takaa
Paino ilman kiviä 90 kg
Kivimäärä 35-40 kg
Kiukaassa säätöjalat etujaloissa
Valmistajan tuotenumero 289087/8 
CE-merkitty

Suojaetäisyydet

Eteen 500 mm
Sivulle 300 mm
Taakse 300 mm
Vesisäiliön puolelle 150 mm
Saunan minimikorkeus 1310 mm

Hyvä tietää

Näkyvät laatta- ja lasipinnat sekä kiviseinät suurentavat tilavuutta 3 kuutiometrillä jokaista kaksi neliömetriä ylittävää laatta- tai lasiseinäneliömetriä kohti.
Jos saunassa on eristämättömät hirsiseinät, suurenna tilavuutta 25 %.
Jos saunan koko on kahden kiuaskoon välissä, valitse aina suurempi kiuaskoko.
Puukiukaan kivien läpimitan tulisi olla vähintään 10 cm.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös