Kastor

Puukiuas Kastor Karhu 40 (30-40m³)

1 233,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
403087

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

kpl

Puukiuas Kastor Karhu ja sen tyylikkäät linjat ja kiiltävä teräspinta sopivat varmasti kaikkiin saunasisustuksiin. Kauniin pinnan alla piilevät teknisesti viimeistellyt ratkaisut, kuten syvä kivipesä, tulipesän takaseinän innovatiivinen ilmanohjausjärjestelmä sekä vahvistettu luukku takaavat kestävyyden ja voiman tässä puukiukaassa. Älykäs Coanda-kiertoilmajärjestelmä tuottaa maksimaalisen lämmitystehon pienemmällä puumäärällä kuin tavallinen puukiuas. Jokainen ominaisuus on toimiva ja jokainen yksityiskohta on loppuun asti hiottu. Kaikki Kastor Karhu-puukiukaat ovat CE-merkittyjä.

Kastor Karhu puukiukaasta on saatavana erilaisia malleja, jotka sopivat 30-40 kuution saunoihin. Kiukaiden savuaukon halkaisija on 115 mm, joka sopii suoraan 130mm savupiipun lähtöön.

Kastor Karhu -puukiukaaseen on saatavana grafiitinharmaa suojaseinä, joka kiinnitetään kiukaan yläkehikkoon. Suojaseinä on tarkoitettu palava-aineisten seinien suojaukseen ja näin ollen pienentää kiukaiden turvaetäisyyttä. Suojaetäisyys palava-aineisiin rakenteisiin riippuu kiukaan mallista ja tarkemmat tiedot löytyvät suojaseinän asennusohjeesta. Lisäksi kiukaalle on saatavana korkeussäädettävä suoja-alusta, joka suojaa lattiaa ja soveltuu myös vesieristetylle kaakelilattialle.

Älykäs Coanda-kiertoilmajärjestelmä
30-40 m³ saunaan
Leveys 580 mm
Syvyys 585 mm
Korkeus 925 mm
Savuaukon halkaisija 115 mm, liitos päältä tai takaa
Paino ilman kiviä 125 kg
Kivimäärä 50-55 kg
Kiukaassa säätöjalat etujaloissa
Valmistajan tuotenumero 6416416176040
CE-merkitty

Suojaetäisyydet

Eteen 500 mm
Sivulle 400 mm
Taakse 400 mm
Saunan minimikorkeus 2300 mm

Hyvä tietää

Näkyvät laatta- ja lasipinnat sekä kiviseinät suurentavat tilavuutta 3 kuutiometrillä jokaista kaksi neliömetriä ylittävää laatta- tai lasiseinäneliömetriä kohti.
Jos saunassa on eristämättömät hirsiseinät, suurenna tilavuutta 25 %.
Jos saunan koko on kahden kiuaskoon välissä, valitse aina suurempi kiuaskoko.
Puukiukaan kivien läpimitan tulisi olla vähintään 10 cm.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Olet arvostelemassa: Puukiuas Kastor Karhu 40 (30-40m³)

Muista myös