Kastor

Puukiuas Kastor Karhu 40 T (30-40m³)

1 330,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
403090

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

kpl

Puukiuas Kastor Karhu ja sen tyylikkäät linjat ja kiiltävä teräspinta sopivat varmasti kaikkiin saunasisustuksiin. Kauniin pinnan alla piilevät teknisesti viimeistellyt ratkaisut, kuten syvä kivipesä, tulipesän takaseinän innovatiivinen ilmanohjausjärjestelmä sekä vahvistettu luukku takaavat kestävyyden ja voiman tässä puukiukaassa. Älykäs Coanda-kiertoilmajärjestelmä tuottaa maksimaalisen lämmitystehon pienemmällä puumäärällä kuin tavallinen puukiuas. Jokainen ominaisuus on toimiva ja jokainen yksityiskohta on loppuun asti hiottu. Kaikki Kastor Karhu-puukiukaat ovat CE-merkittyjä.

Kastor Karhu puukiukaasta on saatavana erilaisia malleja, jotka sopivat 30-40 kuution saunoihin. Kiukaiden savuaukon halkaisija on 115 mm, joka sopii suoraan 130mm savupiipun lähtöön. Myymme puukiukaisiin myös Jeremias Chimney systemsin muuntoadapteria, joka muuttaa piipun halkaisijan sopimaan 115mm savupiippuihin, kuten laadukkaisiin Härmä Air valmispiippuihin joita myös löydät valikoimistamme.

Kastor Karhu -puukiukaaseen on saatavana grafiitinharmaa suojaseinä, joka kiinnitetään kiukaan yläkehikkoon. Suojaseinä on tarkoitettu palava-aineisten seinien suojaukseen ja näin ollen pienentää kiukaiden turvaetäisyyttä. Suojaetäisyys palava-aineisiin rakenteisiin riippuu kiukaan mallista ja tarkemmat tiedot löytyvät suojaseinän asennusohjeesta. Lisäksi kiukaalle on saatavana korkeussäädettävä suoja-alusta, joka suojaa lattiaa ja soveltuu myös vesieristetylle kaakelilattialle.

Älykäs Coanda-kiertoilmajärjestelmä
30-40m³ saunaan
Leveys 580 mm
Syvyys 585 mm
Korkeus 925 mm
Savuaukon halkaisija 115 mm, liitos päältä tai takaa
Paino ilman kiviä 125 kg
Kivimäärä 50-55 kg
Kiukaassa säätöjalat etujaloissa
Valmistajan tuotenumero 64164161746071
CE-merkitty

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös