Puukiuas Misa 11108 Saunaan (6-16m³)

Tarjoushinta 525,00 € Normaalihinta 630,00 € / kpl
Varastotuote
Tuotenumero
150000
kpl

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Misa

Misa 11108 puukiuas on pienehköön saunaan erittäin hyvin sopiva puukiuas. Misa 11108 lämmittää saunan todella pienellä puumäärällä, vähäpäästöisesti ja turvallisesti. Erillisen kivipesän ja tulipesän ansiosta kiukaan käyttöikä pitenee ja kiuas lämmittää saunasi nopeammin ja tehokkaammin pienemmällä puumäärällä ja vähäpäästöisemmin. Kiukaan pitkä tulenkierto ja tehokas ohjattu ilmankiertojärjestelmä edistävät tasaista lämpenemistä ja antavat ilman kiertää myös rakenteissa, mistä seuraa helpommin hengitettävä ilma saunaan.

Misa 11108 puukiukaan etuosa on mustaksi emaloitu - muut osat ovat ruostumatonta terästä. Misa puukiukaissa on kolmionmuotoiset palokammiot, jotka muodostavat hehkuvat kosketuspinnat kiuaskiville. Pyöreässä tulipesässä ei ole hitsaussaumoja eikä tulipesä pääse lämpölaajenemaan. Tulipesän takaseinän ulkopuolella on myös erityinen pystyrimoitus, joka estää kiukaan pullistumisen taaksepäin. Suuren lasiluukun kautta voit saunassasi nauttia myös tulen tunnelmallisesta loimusta. Tässä mallissa saat säätöjalat vakiovarusteena. Hormiliitäntä onnistuu kiukaan päältä tai takaa.

Misalle kotimaisten raaka-aineiden käyttö on äärimmäisen tärkeää ja Misa onkin valmistanut laadukkaita, kotimaisia kiukaita jo vuodesta 1956. Korkealaatuiset Misa-tuotteet kestävät aikaa ja patentoidut ratkaisut säästävät luontoa ja energiaa tehoista tinkimättä. Kaikki Misa -kiukaat tehdään käsityönä Lemillä, ilman alihankintaa.

Ominaisuudet:

Suositeltu saunan koko: 6-16 m3
Poltetusta puusta saatava hyötysuhde: 75,6%
Polttopuun pituus: n. 25 cm
Tulipesän ainevaihtuvuus: 4-8 mm
Mitat: L 45 x S 42 x K 75 cm
Hormiliitännän mahdollisuus: takaa / päältä
Hormiliitännän ulkohalkaisija: 112 mm
Hormiliitäntä lattiasta aukon alareunaan: 590 mm (ilman säätöjalkoja)
Ulkovaippa: rst / emali / lasiluukku
Kivimäärä: 28 kg
Kiukaan paino: 57 kg

Suojaetäisyydet:

Eteen 500 mm
Sivuille 300 mm
Taakse 300 mm
Kattoon 1200 mm
Lattian on oltava palamatonta materiaalia!

Vesisäiliö

Sivuvesisäiliö:

Vesisäiliön tilavuus: 26 L

Voidaan asentaa kiukaan molemmille puolille

Ylävesisäiliö:

Vesisäiliön tilavuus: 32 L

Asennetaan kiukaan yläpuolelle

Kiukaan alusta

Alkuperäinen Misa puukiukaan alusta säätöjaloilla. Misan puulämmitteiset kiukaat voidaan asentaa palava-aineiselle lattialle mallille sopivalla kiuasalustalla. Esim. puulattia tulee kiuasalustaa käytettäessä lisäksi suojata luukun edestä kipinäpellillä. Alustaa on käytettävä myös, jos lattia on vesieristetty.  Kiuasalusta on ruostumatonta terästä joka on jauhemaalattu mustaksi. Kiuasalusta on varustettu säätöjaloilla.

Normaalin alustan koko

  • Leveys: 620mm
  • Pituus: 550mm
  • Korkeus: 65-100mm (Säädettävät jalat)

Sivuvesisäiliöllisen kiukaan alustan koko

  • Leveys: 700mm
  • Pituus: 620mm
  • Korkeus: 65-100mm (Säädettävät jalat)

Palosuojalevyt kiukaan sivuille

Misan puulämmitteisten kiukaiden suojaetäisyyksiä sivulle ja taakse on mahdollista pienentää käyttämällä Misan palosuojalevyjä. Palosuojalevyt ovat sinkittyä terästä ja ne ovat maalattu mustan värisiksi.

Palosuojalevyt ovat helposti asennettavia. Palosuojalevy kiinnitetään suojattavaan pintaan mukana tulevilla kiinnitystarvikkeilla. Palosuojalevyjen kiinnitysreiät ovat suunniteltu siten, että ne voidaan kiinnittää myös toisiinsa, kaksinkertaista suojausta varten.

Suojaetäisyydet levyjen kanssa:

  • Yksinkertainen suojaus: 200 mm
  • Kaksinkertainen suojaus: 100mm

Levyjen mitat

  • Koko: 980mm x 980mm
  • Paksuus: 1 mm

Jos haluat enemmän kuin neljä suojalevyä, voit ostaa niitä myös erikseen:

https://www.sarokas.fi/misa-palosuojalevy-98x98-1mm-musta-kiukaan-sivulle

Palosuojalevyjä on saatavilla myös koossa 980mm x 480mm, katso linkki:

https://www.sarokas.fi/misa-palosuojalevy-98x48-musta-kiukaan-sivulle

Liitoslaippa

Liitoslaippa Misa 19716R on tarkoitettu kiukaiden ja patojen liittämiseen muurattuun hormiin. Laippaosa peittää liitoskohdan siististi ja antaa viimeistellyn lopputuloksen. Liitoslaipassa on mukana vuorivillatiiviste. Misa-hormit ja niiden liitososat on testattu ja CE-merkitty standardin EN 1856-2 mukaisesti käytettäväksi tulisijoille, joiden savukaasujen jatkuva lämpötila on korkeintaan +600°C. Ominaisuudet Liitoslaippa kiukaiden ja patojen hormiliitoksiin Materiaali ruostumaton teräs Vuorivillatiiviste Korkeus 15,5 cm Halkaisija 115 mm

Tuote myydään kappaleittain. Lisää ostoskoriin haluttu kappalemäärä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös: