Siparila Platina Plus ulkoverhouspaneelit


SIPARILA PLATINA PLUS ULKOVERHOUSPANEELI TONTILLE ALLE VIIKOSSA

Platina Plus on valmiiksi välimaalattu ja päätypontattu UTV ulkoverhouspaneeli erittäin nopealla toimitusajalla

Siparila on jo ennestään tunnettu tuotteidensa hyvästä laadusta ja erinomaisesta palvelustaan, mutta nyt kehitetty Platina Plus ulkoverhouspaneeli ja toimituslupaus vie tiukassa markkinatilanteessa palvelun aivan uudelle tasolle. Platina Plus on välimaalattu ja päätypontattu ulkoverhouspaneeli, joka pystytään toimittamaan asiakkaalle kohteeseen jopa alle viikossa!

Laadukkaat materiaalit takaavat ulkoverhouksen kestävyyden

Platina Plus ulkoverhouspaneeli on tehtaalla kertaalleen neljältä sivulta ympäripohjamaalattu ja kolmelta sivulta kertaalleen pintamaalattu, jolloin yksi maalauskerta työmaalla riittää. Suomalaisesta sertifioidusta puuraaka-aineesta valmistettu Platina Plus ulkoverhouspaneeli on laadukas valinta kotisi julkisivuun. Ulkoverhouksen kestävyys on varmistettu ympäripohjamaalauksella, joka estää homekasvua ja puun sinertymistä myös takalappeelta sekä vähentää puun muotoelämistä. Siparila myöntää Platina Plus -ulkoverhoukselle 20 vuoden lahoamattomuustakuun. Platina Plus ulkoverhouksella luot kodillesi laadukkaan ja kestävän julkisivun.

Platina Plus ulkoverhouspaneeleilla ja lisäosilla viimeistellään verhouksen nurkat, helmat, ikkunanpielet ja katot. Tuotteet ovat tehtaalla kertaalleen pohjamaalattuja kolmelta sivulta ja kolmelta sivulta kertaalleen pintamaalattuja. Asiakkaan tulee maalata sahauspinnat huolellisesti, jotta kosteus ja epäpuhtaudet eivät pääse puuhun.

Miksi ostaa Platina Plus ulkoverhouspaneeli?

  • Paneelit saa jopa kolmessa päivässä Sarokkaalle ja viikossa tontille
  • Helppo ja varma tapa ostaa täsmämäärä, koska lisäerän saa myös nopeasti samalla hinnalla
  • Pidemmälle jalostettu laadukas tuote - verhous vaatii enää yhden maalauskerran työmaalla
  • 18kk aikaa maalata viimeinen kerros työmaalla
  • Teollisella ympäripohjamaalauksella ja pintamaalauksella varmistetaan tuotteen entistä parempi säänkestävyys
  • Asiakkaalla on runsaasti vaihtoehtoja lopullisen sävyn valintaan
  • Päätyponttaus mahdollistaa pienen materiaalihukan ja siistit jatkokset verhouksessa

Vain neljä sävyäkö?

Neljä sävyä kuulostaa pieneltä määrältä, mutta neljällä sävyllä palvellaan noin 70 prosenttia asiakkaiden toiveista. Siparilan pintakäsittelyn ammattilaiset yhdessä Tikkurilan kanssa ovat määrittäneet neljä sävyä, jotka taittuvat yhdellä maalauskerralla noin 70 prosenttiin Tikkurilan ulkovärikarttojen sävyistä. Näin pystymme palvelemaan asiakkaiden tarpeita lyömättömällä toimitusajalla ja laadulla!

Alla näet mihin kaikkiin valitsemasi sävy taittuu yhdellä maalauskerralla

HUOM!

Värit on vain värimalleja ne voivat näyttää näytöllä erilaiselta kuin millaisia ovat luonnossa. Mallit eivät korvaa aitoja värimalleja. Valitse siis aina lopullinen väri kaupan värikartoista siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan. Sarokkaalta löydät myymälästä aitoja maalattuja paneelimallikappaleita, joita voit käydä katsomassa tai lainaamassa ja vertailemassa kohteessasi.

Tervetuloa ulkoverhouspaneelikaupoille!