Ekovilla hengittävä puukuitueriste

Ekovilla hengittävä puukuitueriste

Anna hyvä elämä talollesi ja perheellesi, valitse Ekovilla hengittävä puukuitueriste

Hyvä elämä on lämmintä ja turvallista. Luonnon tuottamalla kuidulla eristäminen antaa talollesi ja perheellesi olosuhteet, jota ympäröi hyvä elämä. Lämmin Ekovilla on puukuitua. Se tulee luonnosta ja siirtää sen ikiaikaiset ja parhaiksi havaitut ominaisuudet osaksi taloasi ja perheesi elämää. Hyvän elämän perustat ovat aina olleet lähellä luontoa. Ekovilla siirtää ne suoraan kotiisi. Ekovilla on hyvän asumisen asiantuntija, Ekovilla on myös enemmän kuin eriste. Se on mahdollisuus tehdä työtä hyvän elämän rakennusaineiden ja kestävän eristämisen puolesta. Mielestämme hyvä elämä on lämmin ja vihreä.

Ekovilla on keräyspaperista valmistettava puhallettava, ruiskutettava tai levytettävä lämmöneriste, jolla on eristetty vaativiakin koteja jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Ekovillalla on ekotehokkaan eristeen hyvät ominaisuudet; se valmistetaan pääosin kierrätetystä puukuidusta jonka valmistusprosessin kuluttama energia ei ole suuri, sitoo puussa olevan hiilen koko elinkaarensa ajaksi ja eristeenä säästää energiaa. Ekovilla-puhalluseristeet soveltuvat kaikkeen puurakentamiseen ja sopivat mainiosti käytettäväksi samoissa kohteissa Ekovillalevyn kanssa. Ekovilla-eristeen voit asentaa helposti myös itse rakennuksen ylä- ja alapohjaan tai seiniin ja kattoonkin.

Ekovilla puhallusvilla ja puhallusvillakone

Sarokkaalta saat vuokralle puhalluskoneen, jolla eristystyö käy näppärästi. Puhallustyötä on ohjeistettu eristesäkkiin painetulla ohjeella. Lisätietoa saat myös tämän sivun linkeistä. Ekovilla on Eko-pakattu tiiviisti säkkeihin noin viidenteen osaan tilavuudestaan, joten suurikin määrä eristettä kulkee puhalluskoneen kanssa mukavasti henkilöauton peräkärryssä. Esimerkiksi 20 sentin lisäeristeen puhaltaminen 100 m² yläpohjaan kestää 2-3 tuntia ja eriste maksaa itsensä nopeasti takaisin pienentyneinä lämmityskuluina ja lisääntyneenä asumismukavuutena.

Lämmin

Ekovilla tekee talostasi lämpimän. Lämmin tarkoittaa myös paljon muutakin kuin lämpöasteita. Talosi pitää olla lämmin oikealla tavalla. Ekovillan lämmin tarkoittaa lämpimän asumisen ja elämisen kokonaisuutta, se tarjoaa hyvää elämää talollesi ja perheellesi. Ekovilla on lämmin monin eri tavoin, mitkä yhdessä tekevät kodin, jossa on hyvä elää.

Hengittävä

Talollasi on oma elämä aivan kuten sen asukkaillakin. Elääksemme meidän on hengitettävä. Puukuitu antaa talosi rakenteiden hengittää tavalla, joka tasaa sisäilman kosteuden vaihteluita luonnon omalla menetelmällä. Hengittävä talo kertoo turvallisuudesta ja hyvästä olosta. Siksi eristevalinta on yksi rakentamisen tärkeimmistä päätöksistä.

Ekologinen

Ekovillan lämmin tulee suoraan luonnosta. Kun eristät talosi metsän tuottamalla kierrätetyllä puukuidulla, talosi eriste sitoo siinä olevan hiilen käyttöiäkseen itseensä. Puukuidun voi myös käyttää uudelleen eristeenä tai palauttaa sen takaisin luontoon.

Hyvä elämä

Lämpö, turvallisuus ja ekologisuus ovat hyvän elämän rakennusaineita, joita Ekovilla pyrkii edistämään omalla toiminnallaan. Haluamme olla mukana rakentamassa elämästä hyvää ympäristön edut huomioiden. Ekovilla on tehnyt työtä hyvän elämän rakennusaineiden puolesta jo vuosikymmeniä. Olemme ylpeitä, että voimme tarjota hyvän tuotteen lisäksi mahdollisuuden myös hyvään elämään . Mielestämme hyvä elämä on lämmin ja vihreä.

7 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu
 1. Eko-Puhallusvilla 13Kg/Sk 0.5M³/Sk 48Sk/La

  Ekovilla on keräyspaperista valmistettava puhallettava ja ruiskutettava ...

  Unit price 13,20 € sk Unit price 15,00 €
 2. Ekovillalevy 100mm 2.95M²/Pkt

  Uusi Ekovillalevy ja Ekovillan uudet leikkuuratkaisut tekevät ...

  Unit price 26,31 € pkt Unit price 29,90 €
 3. Ekovillalevy 125mm 2.46M²/Pkt

  Uusi Ekovillalevy ja Ekovillan uudet leikkuuratkaisut tekevät ...

  Unit price 26,31 € pkt Unit price 29,90 €
 4. Ekovillalevy 150mm 1.97M²/Pkt

  Uusi Ekovillalevy ja Ekovillan uudet leikkuuratkaisut tekevät ...

  Unit price 26,31 € pkt Unit price 29,90 €
 5. Ekovillalevy 50mm 5.90M²/Pkt

  Uusi Ekovillalevy ja Ekovillan uudet leikkuuratkaisut tekevät ...

  Unit price 26,31 € pkt Unit price 29,90 €
 6. Ekovillasaha 22,Pikaterä

  Ekovillan leikkaamiseen tarkoitettu pikaterällä varustettu 22'' ...

  Unit price 13,20 € kpl Unit price 15,00 €
 7. Ilmansulkupaperi X5 Eko 60m²/Rll

  Verkkovahvistettu laminoitu nelikerrosrakenteella toteutettu Ekovilla ...

  Unit price 54,56 € rll Unit price 62,00 €