Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

ROCKWOOL kivivilla

Harvat materiaalit ovat yhtä kestäviä kuin kivi. Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteet säilyttävät vakautensa ja laatunsa läpi rakennuksen käyttöiän sekä suojaavat lämpöhäviöltä, tulelta ja melulta.

Kivi on uusiutuva luonnonvara

Kaikki kivivillatuotteemme koostuvat pääasiassa kivivillasta, jonka pääraaka-aine on diabaasi. Se on resurssi, jota luonto tarjoaa runsaasti tulivuorenpurkauksien yhteydessä.

Kivivillakuitujen ainutlaatuinen rakenne takaa, että tuotteemme pitävät muotonsa ja vakautensa. Lisäksi se säästää energiaa pitkäaikaisesti ja tarjoaa suojaa tulelta ja valolta läpi koko pitkän käyttöiän.

Pienempi energiankulutus

Liikkumaton ilma eristyksen sisällä estää lämmön ja kylmyyden tunkeutumisen rakenteisiin. ROCKWOOL kivivillaeristyksen sisäänrakennetut kuitujen välissä olevat pienet ilmataskut takaavat tuotteidemme erinomaiset eristysominaisuudet.

Kun tuotteet on asennettu oikein, ne auttavat vähentämään lämmitystarvetta talvella ja ylläpitämään miellyttävää, viileää lämpötilaa kesällä. Molemmat ominaisuudet ovat tärkeitä energiankulutuksen ja sähkölaskujen pienentämisen kannalta.

Yksinkertaisesti ilmaistuna – kivi ei pala

Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteilla on luonnollisia palo-ominaisuuksia, jotka takaavat optimaalisen palosuojauksen.

Kivivillatuotteet pysyvät vakaina, vaikka altistuisivat kuumuudelle ja liekeille. Tuotteet ovat palamattomia eivätkä siksi levitä liekkejä. Kivivillasta ei synny palavia pisaroita tai hiukkasia ja tuottaa vain minimaalisesti savua. Nämä ovat tärkeitä tekijöitä, jotka auttavat ylläpitämään rakennuksen rakenteita ja vakautta estäen palon leviämisen ja tarjoten arvokasta aikaa pelastustyöhön.

Kivivilla - luonnollinen äänivalli

Kivivillan avoin ja huokoinen rakenne tekee siitä tehokkaan suojan melua vastaan. ROCKWOOL eristys on loistava valinta, mikäli haluat parantaa sisäilman laatua, vähentää melua kotona tai töissä sekä ehkäistä ulkoista melua.