Rockwool kivivilla

Rockwool kivivilla

ROCKWOOL-konserni on maailman johtava kivivillaeristeiden valmistaja. Tarjoamme täyden valikoiman tehokkaita ja kestäviä eristystuotteita rakennusteollisuudelle.

Eristystuotteemme pohjautuvat innovatiiviseen kivivillateknologiaan ja tänä päivänä olemme maailman johtava kivivillaeristeiden valmistaja. ROCKWOOL-konserniin kuuluu lisäksi joukko sisaryhtiöitä, jotka tarjoavat erikoisratkaisuja puutarhanhoito-, meri- ja offshore-sektoreille.

Kivivilla - luonnollinen äänivalli

Kivivillan avoin ja huokoinen rakenne tekee siitä tehokkaan suojan melua vastaan. ROCKWOOL eristys on yksi parhaista ääni- ja meluturvallisen rakentamisen ratkaisuista. Eristystuotteiden lisäksi ROCKWOOL tarjoaa valikoiman erilaisia tuotteita ja ratkaisuja melun vähentämiseen ympäristössämme. Meiltä löydät myös Rockfonin akustiset katot tai Rockdeltan meluesteet liikenteeseen.

Yksinkertaisesti ilmaistuna – kivi ei pala

Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteilla on luonnollisia palo-ominaisuuksia, jotka takaavat optimaalisen palosuojauksen.

Luomme tuotteita, jotka puolestaan antavat meille paloturvallisempia rakennuksia. Kivivilla on paloturvallisin eristysmateriaali, joka kestää yli 1000°C:ssa sulamatta. Ylimmän kerroksen sideaine häviää yli 250°C:steen lämpötiloissa, mutta kuidut pysyvät ehjänä ja suojaavat alla olevaa materiaalia lisäaltistukselta. Kivivilla voi auttaa suojaamaan rakenteita ja ehkäisemään palon kehittymistä ja leviämistä. Se tarjoaa turvallisuutta asukkaille sekä auttaa vähentämään materiaali- ja ympäristöhaittoja.

Pitkä käyttöikä

Kivivillatuotteidemme peruskomponentti on yksi maailman runsaimmista resursseista – vulkaaninen kivi, joka osaltaan edesauttaa tuotteidemme erinomaista kestävyyttä. Kivivillakuitujen ainutlaatuinen rakenne takaa, että tuotteemme pitävät muotonsa ja vakautensa. Lisäksi se säästää energiaa pitkäaikaisesti ja tarjoaa suojaa tulelta ja valolta läpi koko käyttöiän.

Kivi on uusiutuva luonnonvara

Kaikki kivivillatuotteemme koostuvat pääasiassa kivivillasta, jonka pääraaka-aine on diabaasi. Se on resurssi, jota luonto tarjoaa runsaasti tulivuorenpurkauksien yhteydessä.

"Luonto tuottaa vuosittain 38.000 kertaa enemmän kiviainesta kuin mitä käytetään ROCKWOOL kivivillan tuotantoon vuodessa." Tais W Dahl, Ph.D. M.Sc. Geofysiikka.

Tärkeitä energiasäästöjä

Eristys on yksi parhaista tavoista vähentää rakennusten energiankulutusta. Eristyksemme auttaa säästämään huomattavasti energiaa ekologisesti.

Monissa tapauksissa oikein asennettu eriste varmistaa, että rakennus käyttää 70-90% vähemmän energiaa. Toinen tärkeä seikka on, että kyseessä on uusiutuva energia, joka ei vaadi huoltoa tai vaihtamista.

ROCKWOOL kivivillan kierrätys

Vuosien varrella olemme tehneet kierrätyksestä tärkeän osan toimintaamme. Luonnollisesti kierrätämme tuotannosta ylijäävän kivivillan sekä tarjoamme asiakkaillemme kierrätysjärjestelmän. Kierrätysjärjestelmämme auttaa ratkaisemaan jäteongelman säästäen samalla raaka-aineita.