Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18

022752050

Ikkunat

Ikkunat

Ikkunat ovat näkyvä ja tärkeä osa jokaista rakennusta. Ensisijaisesti ikkunoiden tarkoitus on tuoda rakennukseen valoa ja viihtyisyyttä; harva viihtyy kovin hyvin pimeässä huoneessa, josta ei näe ulos. Ikkunat vaikuttavat merkittävästi myös rakennuksen lämmöneristykseen: hyvälaatuiset ikkunat pitävät lämmön sisällä, kun puolestaan huonolaatuiset ikkunat päästävät lämpimän ilman ulos ja kylmän ilman sisälle.

Meiltä löydät kaikenlaiset ikkunat netistä – vaivattomasti, luotettavasti ja nopealla toimituksella!

Nykyaikaiset ikkunat tuovat selvää säästöä

Nykyaikaiset ja laadukkaat ikkunat ovat tyylikkään näköiset, mutta säästävät myös eurojasi. Laadukkaat, tiiviit ja käyttötarpeitasi vastaavat ikkunat lisäävät merkittävästi rakennuksesi lämpötehokkuutta. Ulkoseinän pinta-alasta jopa 15 prosenttia saattaa olla ikkunaa, mikä on hyvä pitää mielessä, sillä huonolaatuisten ikkunoiden kautta karkaa yhtä paljon lämpöä kuin koko muun ulkoseinärakenteen kautta yhteensä!

Erityisesti talvisin ikkunoiden laadulla on väliä; nykyaikaiset ja laadukkaat ikkunat saattavat eristää jopa tuplasti paremmin lämpöä kuin perinteiset kaksilasiset ikkunat. Tiiviit ikkunat ehkäisevät myös mahdollisia kosteushaittoja, jotka voivat olla haitaksi myös asukkaiden terveydelle. Sijoittamalla laadukkaisiin ikkunoihin säästät pitkän pennin rakennuksen lämmityskustannuksissa.

Laadukkaan ikkunan tunnistaa esimerkiksi siististä ja asianmukaisesta pintakäsittelystä, sekä mahdollisten ikkunahelojen jämäkkyydestä ja tiivisteiden istuvuudesta. Laadukas ikkuna aukeaa vaivattomasti ja sulkeutuu tiukasti. Käytännöllinen ominaisuus on myös, jos ikkunan voi asentaa sekä vasen- että oikeakätiselle sopivaksi.

Pidennä ikkunoidesi käyttöikää säännöllisellä huollolla

Aivan kuten koko muukin rakennus, myös mökin ikkunat tarvitsevat säännöllistä huoltoa. Huoltamalla ikkunasi pidennät niiden käyttöikää sekä varmistat, että ikkunasi ovat ehjät ja tiiviit, eivätkä päästä lämpöä karkuun.

Yleisin ikkunoiden huoltotoimenpide on niiden pesu. Säännöllinen ikkunanpesu pitää ikkunan hyvässä kunnossa ja ikkunanpesun yhteydessä pystyt aina kätevästi tarkistamaan ikkunan sen hetkisen kunnon.

Ikkunat suojakäsitellään aina valmistuksen yhteydessä, mutta suoja-aineen kuluessa käsittely olisi hyvä toistaa kerran vuodessa. Ikkunoiden käsittely suoja-aineella estää ikkunoiden osia homehtumasta, lahoamasta, värjääntymästä ja sinistymästä.

Lisäksi ikkunoiden mahdolliset tiivisteet tulisi vaihtaa niiden haperoituessa tai vaurioituessa. Puuikkunat tulee myös maalata aika ajoin, sillä maali suojaa ikkunoiden puupintaa esimerkiksi kosteudelta.

Kotimaiset ikkunat laadukkaasta männystä

Valikoimastamme löydät laadukkaat Ruhkala Oy:n HR-ikkunat, jotka ovat valmistettu Suomessa tarkkaan valikoidusta männystä. Ikkunat ovat ruiskumaalattu tyylikkäästi valkoiseksi kahteen kertaan vesiohenteisella maalilla.

Ikkunoihin tulee kaksinkertainen eristyslasi ja lasitusvaiheessa karmiin laitetaan tiiviste, jota vasten lasi painetaan; näin varmistetaan, että ikkunat ovat mahdollisimman tiiviit ja energiatehokkaat.

Kattoikkunat tuovat valoa kotiisi

Kattoikkuna on tyylikäs ratkaisu, joka valaisee ja avartaa tehokkaasti myös ahtaamman tilan. Meiltä löydät valikoiman Veluxin laadukkaita kattoikkunoita, joille on myönnetty 10 vuoden takuu.

Veluxin kattoikkunavalikoimassa ikkunat ovat saatavilla eri värivaihtoehdoissa ja erilaisilla aukeamismekanismeilla – löydät siis varmasti juuri mieleisesi ja tarpeitasi vastaavan kattoikkunan!

Valitse mökillesi jämäkät mökki-ikkunat

Tarjoamme myös laadukkaat mökki-ikkunat sekä kesä- että talvikäytössä oleville vapaa-ajan asunnoille. Myös mökki-ikkunat ovat Ruhkala Oy:n HR-ikkunamallistoa, jotka ovat valmistettu Suomessa laadukkaasta mäntypuusta.

Kaikki valikoimamme mökki-ikkunat ovat mm. käytännöllisesti sisäänaukeavia, tehokkaasti lämpöä eristäviä sekä suojakäsitelty asianmukaisesti lahon-, sinistymisen- ja homeenestoaineella. Mökki-ikkunat voidaan asentaa sekä vasen- että oikeakätisille sopivaksi.

Kattava valikoima ikkunoita ja ikkunatarvikkeita

Valikoimastamme löydät laadukkaiden, kotimaisten ikkunoiden lisäksi myös erilaiset ikkunatarvikkeet ikkunoidesi paranteluun, ylläpitoon ja huoltoon.

Meiltä löydät niin asianmukaiset ikkunoiden asennussarjat kuin tyylikkäät ikkunapainikkeet eri värivaihtoehdoissa, sekä höyrysulut, vesipellit ja lisätiivistesarjat.

Löydät kaikki ikkunatarvikkeemme ja ikkunat netistä. Tuotteiden selaaminen ja tilaaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja saat tuotteet kotiisi nopealla toimituksella.

Muistathan katsoa myös monipuolisen valikoimamme muita rakennusmateriaaleja ja -tarvikkeita! Tarjoamme kaiken rakentamiseen aina puutavarasta ja eristeistä kalusteisiin ja sisustustarvikkeisiin asti.

Tutustu monipuoliseen ikkuna- ja ikkunatarvikevalikoimaamme: