Velux kattoikkuna

Velux kattoikkuna

Velux kattoikkuna sen olla pitää!

VELUX on tarjonnut laadukkaita kattoikkunoita jo yli 70 vuotta. Tuotteiden ylittämättömien ominaisuuksien ansiosta voit nauttia runsaan päivänvalon, raikkaan ilman ja hyvän näköalan ihanteellisesta yhdistelmästä – täydellisestä kotiympäristöstä. VELUX on globaali yhtiö ja sen toiminta perustuu näkemykseen päivänvalosta, raikkaasta ilmasta sekä elämänlaadusta, joiden eduista nautitaan miljoonissa kodeissa eripuolilla maailmaa.

VELUX on edelläkävijä myös automaatioratkaisujen alalla. Voit ohjata kaikkia VELUX-ikkunoitasi pelkällä napin painalluksella. Voit tallentaa asetuksesi älykkääseen järjestelmään, ja näin ikkunan käyttäminen on entistä mukavampaa ja helpompaa.

Toimitamme myös kaikkia muita Velux kattoikkunoita sekä tarvikkeita ja varusteita (verhot, kaihtimet yms.) tarjouspyyntöjen kautta.

 

Yläreunan avauskahvalla varustetut kattoikkunat

Yläreunan avauskahva helpottaa ikkunan avaamista ja sulkemista silloinkin, kun sen alle on sijoitettu kalusteita.

Kahva kattoikkunan alareunassa

Alareunan kahvan avulla ikkunan voi avata ulospäin, ja siitä avautuu panoraamanäkymä.  Ikkunan alapuolelle ei kannata sijoittaa kalusteita.

Käytä kattoikkunaasi kauko-ohjauksella

Jos kattoikkunasi sijaitsee ulottumattomissa tai arvostat erinomaista käyttömukavuutta, kauko-ohjattu VELUX INTEGRA® -kattoikkuna on oikea ratkaisu. Järjestelmässä on kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli, jonka avulla ikkunoita ja tarvikkeita, kuten verhoja ja rullasuojia, voi ohjata mistä tahansa talossa.  VELUX INTEGRA® -järjestelmä on saatavana sähköllä ja aurinkovoimalla toimivana.

Lisävaloa lisäämällä kattoikkunoita

Yhtä useamman kattoikkunan käyttö muuttaa huonetilaa merkittävästi. Se lisää päivänvaloa ja raikkaan ilman saantia sekä avartaa näköaloja. Tuloksena on valoisa, ilmava huone, jossa on tilan tuntua.

Valkoinen, huoltovapaa ja helppo pyyhkiä puhtaaksi

Ikkunassa on saumaton ruiskuvalettu valkoinen polyuretaanipinnoite, joka suojaa sen lämpökäsiteltyä puurunkoa. Huoltovapaa ja vedenkestävä pinta sopii täydellisesti kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin ja keittiöihin, sekä kaikkialle, minne halutaan hohtavan puhtaita valkoisia pintoja.

Erinomainen energiatehokkuus

Kapeiden puitteiden, suuren lasipinta-alan ja VELUX ThermoTechnology™ -eristyksen ansiosta kattoikkunamme tuovat kotiisi enemmän päivänvaloa ja lämpöä kuin koskaan aikaisemmin. Ikkunoidemme valmistuksessa käytettävät laadukkaat materiaalit parantavat niiden eristävyyttä ja ilmatiiviyttä.

Voit parantaa kotisi energiatasapainoa entisestään valitsemalla jonkin matalaenergialasituksista tai -lasielementeistä, joita on saatavana kaikkiin kattoikkunamalleihimme. Voit tehdä valinnan määrittäessäsi oman VELUX-kattoikkunasi ominaisuuksia.

Eristyksen ja energiatehokkuuden parantaminen

Eristyksen suhteen vanha kattoikkuna, vaikka olisi kuinka hyväkuntoinen, ei mitenkään vedä vertoja modernille VELUX-kattoikkunalle.

Kattava valikoima kattoikkunoita ja aurinkosuojaustuotteita

VELUX on luonut kattoikkunoiden markkinat ja markkinoiden laajimman tuoteohjelman, joka vastaa juuri sinun tarpeisiisi. Meiltä on saatavana useita täydellisiä vaihtopakkauksia ikkunoiden vaihdon helpottamiseksi.

Sisäilman parantaminen

Terveellisen sisäilman kannalta tuuletus ja aurinkosuojaus ovat toimiva parivaljakko.

Lisää luonnonvaloa ja raikasta ilmaa

Uusien VELUX-kattoikkunoiden muotoilun ansiosta kotiisi tulvii entistä enemmän päivänvaloa.

 

Se on helpompaa kuin uskotkaan

Kattoikkunan päivittäminen uuteen VELUX-kattoikkunaan onnistuu, koska lähes poikkeuksetta ikkunoiden ulkomitat ovat säilyneet samoina vuodesta toiseen.


 

 

Muista! Saat kauttamme myös asennuksen Turun seudulle!

11 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu