Ruukki peltikatot tehtaalta

RUUKKI PELTIKATE KRUUNUNA TALOSI PÄÄLLÄ

Olet varmaan samaa mieltä siitä, että katto on kotisi tärkein julkisivu siinä missä ulko-ovi on sen käyntikortti. Valitsemalla laadukkaan, kestävän ja aidon Ruukki teräskaton, saat nauttia turvallisesta ja huolettomasta katosta jopa 50 vuoden takuulla. Ruukki muotokatteiden, pystysaumakatteiden ja matalien poimukatteiden kaikki osat ovat yhteensopivia keskenään ja myös tarkasti testattuja. Ruukin selkeät laatuluokat ja laaja kattomallisto helpottavat kattosi valintaa. Laatuluokkajärjestelmän avulla voit löytää täydellisen kattoratkaisun kotiisi sillä tuotteen laatuluokka määrittää teknisen takuun keston ja helpottaa näin oikean tuotteen valintaa. Ruukki-laatuluokka on laatutakuu – lupaus, johon voit luottaa.

Ruukki on valmistanut kattoja Suomessa yli 50 vuotta ja jatkuva kehitys tuotteiden ja palveluiden osalta mahdollistaa parhaan laadun tarjoamisen juuri sinun kotiisi. Kaikki tuotteet ovat erittäin kestäviä, täysin luotettavia ja CE-merkittyjä. Ruukki teräs on pitkäkestoinen ja luotettava kattomateriaali, joka kestää sään aiheuttamaa rasitusta vuosikymmenten ajan. Teräs on erittäin vahva materiaali ja suojaa hyvin kotiasi. Ruukin teräskatto ja siihen yhteensopivat tarvikkeet toimivat kaikissa taloissa. Myös rakennusalan ammattilaiset tuntevat Ruukki kattojen laadun, siksi lähes kaikissa talopaketeissa on Ruukki-katto. Helpon asennuksen ja tuotteiden yhteensopivuuden ansiosta Ruukin katto on varma valinta. 

Ruukin laatuluokat on luotu helpottamaan katon valintaa. Ne takaavat tuotteidemme yleisen laadun ja kestävyyden. Valikoimastamme löydät sopivan kattoratkaisun ja laatuluokan jokaiseen rakennukseen ja käyttötarpeeseen. Uniikki laatuluokka merkkimme toimii takuuna siitä, että tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Ruukin Värivalmiista teräksestä kestämään vuosikymmeniä vaativimmissa olosuhteissa.

RUUKKI 50 PLUS -LAATULUOKKA
Markkinoiden paras muotoilu ja kestävyys, mattamainen pinta. Paras mahdollinen.
Tekninen takuu 50 vuotta
Esteettinen takuu 20 vuotta
Pinta: matta
Pinnoite: Pural matta (esillä tuotenimessä)

RUUKKI 40 -LAATULUOKKA
Erinomainen hinta-laatu suhde. Fiksu valinta, joka sopii moneen tarpeeseen ja kohteeseen.
Tekninen takuu 40 vuotta
Esteettinen takuu 15 vuotta
Pinta: himmeä
Pinnoite: Purex (esillä tuotenimessä)

RUUKKI 30 -LAATULUOKKA
Kun kustannustehokkuus ja käytännöllisyys ovat valttia. Edullinen ja luotettava valinta.

Tekninen takuu 30 vuotta
Esteettinen takuu 10 vuotta
Pinta: kiiltävä
Pinnoite: Polyesteri (esillä tuotenimessä)

3 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu