Matti-Ovi

Matti-Ovi edustaa ajattomuutta, tyyliä ja klassikkoja, jotka ovat aina muodissa. Sisäovien pitää istua sisustukseen vuosia ja vuosikymmeniä, vaikka sisustustyyli muuttuisi monta kertaa. Kodin tunnelma syntyy monista asioista, valosta, tilasta, materiaaleista, kaikesta mikä meitä ympäröi kodin seinien sisällä. Luomme tunnelmaa valinnoillamme. Tärkeitä kriteereitä hyville valinnoille kodin sisustustarvikkeiksi ovat niiden toimivuus, onnistunut muotoilu ja kauneus. Ovissakin. Kun halutaan, että ovet ovat linjassa kodin muun sisustuksen kanssa ja että ne kestävät ja miellyttävää ulkonäköä, tarjoaa Mattiovet sinulle tämän kaiken yksissä ja samoissa raameissa.

  • Arki: Malliston ovet edustavat suomalaista perinnemuotoilua parhaimmillaan.
  • Line: Skandinaavisen selkeälinjainen kokonaisuus, joka vastaa nykyajan sisustajan vaatimuksiin.
  • Silo Vankka: Levyrakenteinen, kaksi kertaa kevytovea vahvempi ja kestävämpi Mattioven massiivioviuutuus. 

Luonto on korvaamaton voiman ja inspiraation lähde. Luonnossa kauneus on läsnä kaikkialla, laajoissa maisemissa yhtä hyvin kuin pienen pienissä yksityiskohdissa. Me kunnioitamme luontoa mm. käyttämällä vain sertifioitujen puutoimittajien puuta ja kierrättämällä ovien valmistuksessa syntyvän puupurun takaisin ekologiseksi lämmitysmateriaaliksi, mm. lämpöpelleteiksi koteja lämmittämään.

Mattiovi on kaikin puolin kotimainen, myös omistuspohjaltaan. Sen juuret ulottuvat syvälle maamme historiaan vuoteen 1911 saakka. Pienestä alusta on kasvanut Suomen suurin sisäovivalmistaja, vankkana runkona periaate laadukkaista, silmää miellyttävistä ja toimivista kodin ovista. 

Ovilehtien ja karmien mitat sekä kätisyyden vaihto

Jos ovilevy on malliltaan symmetrinen, se voidaan asentaa kummin päin vain. Tällöin myös lukkorunko joudutaan joskus kääntämään. Lukkorunko on oikein päin, jos numero 2014 on ylöspäin ja oikein luettavissa. Jos se on väärin päin, lukkorunko irrotetaan ruuveista ja poistetaan ovesta. Se käännetään ylösalaisin ja kiinnitetään uudelleen paikoilleen. Jos keskellä oleva telki on väärinpäin oven huullosta vasten, sen saa käännettyä vetämällä sitä hohtimilla pari milliä ulospäin ja pyöräyttämällä 180 astetta.

ModuulikokoKarmin ulkomittaOvilevyn mitta
7x21  690 x 2090 625 x 2040
8 x 21 790 x 2090 725 x 2040
9 x 21 890 x 2090 825 x 2040
10 x 21 990 x 2090 925 x 2040
Korkeus 19 x 1890 x 1840
Korkeus 20 x 1990 x 1940

Erikoismittaisetovet ja muut erikoistuotteet

Kaikkia ovia on saatavilla myös erikoismittaisina hieman pidemmällä toimitusajalla. Myös tammiset käsittelemättömät ovet on saatavilla Line ja Arki sarjoista. Liukuovet niin seinän sisään tai pintaan asennettavaksi ovat osa valikoimaamme, kuten kaikki pariovetkin. Moduulimittaisia ovia on yleensä saatavilla heti nopeaan toimitukseen. Line ja Arki sarjan malleja nähtävillä myös myymälässämme.

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu