Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Siparila ulkoverhouspaneelit

Siparila ulkoverhouspaneelit

SIPARILA PLATINA PLUS ULKOVERHOUSPANEELI TONTILLE ALLE VIIKOSSA

Platina Plus on valmiiksi välimaalattu ja päätypontattu UTV ulkoverhouspaneeli erittäin nopealla toimitusajalla

Siparila on jo ennestään tunnettu tuotteidensa hyvästä laadusta ja erinomaisesta palvelustaan, mutta nyt kehitetty Platina Plus ulkoverhouspaneeli ja toimituslupaus vie tiukassa markkinatilanteessa palvelun aivan uudelle tasolle. Platina Plus on välimaalattu ja päätypontattu ulkoverhouspaneeli, joka pystytään toimittamaan asiakkaalle kohteeseen jopa alle viikossa!

Laadukkaat materiaalit takaavat ulkoverhouksen kestävyyden

Platina Plus ulkoverhouspaneeli on tehtaalla kertaalleen neljältä sivulta ympäripohjamaalattu ja kolmelta sivulta kertaalleen pintamaalattu, jolloin yksi maalauskerta työmaalla riittää. Suomalaisesta sertifioidusta puuraaka-aineesta valmistettu Platina Plus ulkoverhouspaneeli on laadukas valinta kotisi julkisivuun. Ulkoverhouksen kestävyys on varmistettu ympäripohjamaalauksella, joka estää homekasvua ja puun sinertymistä myös takalappeelta sekä vähentää puun muotoelämistä. Siparila myöntää Platina Plus -ulkoverhoukselle 20 vuoden lahoamattomuustakuun. Platina Plus ulkoverhouksella luot kodillesi laadukkaan ja kestävän julkisivun.

Platina Plus ulkoverhouspaneeleilla ja lisäosilla viimeistellään verhouksen nurkat, helmat, ikkunanpielet ja katot. Tuotteet ovat tehtaalla kertaalleen pohjamaalattuja kolmelta sivulta ja kolmelta sivulta kertaalleen pintamaalattuja. Asiakkaan tulee maalata sahauspinnat huolellisesti, jotta kosteus ja