Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Ulkoverhouspaneelit ja ulkoverhouslaudat

Ulkoverhouslaudat ja ulkoverhouspaneelit Sarokkaalta

Löydä tarpeeseesi sopiva ulkoverhouspaneeli tai ulkoverhouslauta Sarokkaan verkkokaupasta. Paneelia ja lautaa on saatavilla useissa eri profiileissa ja puulajeissa. Voit tilata puuta myös valmiiksi pohjamaalattuna.

Ulkoverhouspaneeli antaa suojaa ja ulkonäköä

Ulkoverhouspaneeli antaa talolle suojan ja ulkonäön. On siis tärkeää, että materiaaleja valittaessa, valitaan sellaisia tuotteita, jotka sopivat ulkoverhouspaneeliksi. Suurin osa ulkoverhouspaneeleista käsitellään tehtaalla valmiiksi pohjamaalilla. Näin saadaan puulle hyvä suoja säätä vastaan, vaikka siihen ei heti lopullista pintaa tulisikaan. Tehtaalta saadaan myös valmiiksi omaan sävyyn mallattuja ulkoverhouspaneeleita. Ulkoverhouspaneeleihin tulee pohjamaali, sekä 1-2 kerrosta pintamaalia. Näin taloa ei tarvitse ulkoverhouspaneelin asennuksen jälkeen maalata kuin kerran. Ulkoverhouspaneelissa on myös tärkeää sen ulkonäkö. Valikoimassa on erilaisia profiileja, joilla saadaan ilmettä ulkoverhoiluun, osa suoraan varastosta, osa tilauksesta.

Ulkoverhouslauta ja -paneeli useissa eri profiileissa

Saatavat profiilit: UTV, UTW, UTS, UTK, UYL, UYS, UYV, UYW, UYK. Näistä asiakkaalla on mahdollisuus valita oma profiili. Yleisimmät profiilit ovat UTV ja UTW. Tilaustuotteilla noin 2-3 viikon toimitusaika.