Finnfoam

Rossipohjalevy Finnfoam FL-K600 210X600X2600

63,00 € / levy
Varastossa
Tuotenumero
081530

Toimitusaika: 4-5 päivää

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

levy

Finnfoam Oy on suunnitellut tuulettuvaa alapohjaa eli rossipohjaa varten oman eristelevyn. Finnfoamin korkea puristuslujuus (200...700 kPa eli 20...70t/m2) ja jäykkyys mahdollistavat rossipohjarakenteen yksinkertaistamisen. Rossipohjasta tulee nopeasti valmis ja sen päällä voidaan kävellä heti asentamisen jälkeen, jolloin vaarallinen koolauksilla liikkuminen vähenee. Finnfoam -lämmöneristeen lujuuden ja vesitiiviyden ansiosta rossipohja voidaan eristää ensin ja vasta sitten aloittaa tukevalla alustalla seinien ja yläpohjan teko. Saumojen tiivistys tehdään elastisella/joustavalla PU-saumavahdolla ennen valua tai aluskatteen asennuksen jälkeen.

Yhdellä työvaiheella saadaan aikaiseksi tuulettuvan alapohjan koko tarvittava lämmöneristys, tuulensuoja, höyrynsulku ja valumuotti vain muutamassa minuutissa. Työvaiheiden vähäinen määrä tekee asentamisesta erittäin kustannustehokkaan.

Finnfoamin rossipohjaeristeen päälle voidaan tehdä suoraan betonilaatta, jossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja muu tarvittava tekniikka. Toinen vaihtoehto on tehdä rossipohjaeristeen päälle lankkulattia tai jakavaksi kerrokseksi lattialevytys, jonka päälle pintarakenteeksi laminaatti tai parketti.

Finnfoam -rossipohjan lyhytaikainen kantavuus on reilu 1700 kg/m2 ja pitkäaikainen reilu 800 kg/m2. Kantavuus on samaa tasoa kuin ristikoolatulla rossipohjalla. Eriste on suunniteltu 50mm lattiavasalle K600 jaolla ja se sallii koolausjaossa -10...+10 mm:n heiton. Jos lattiavasat ovat paksumpia kuin 50mm tulee vasojen välin eli vapaantilan olla kuitenkin aina 550mm.

Mitat:

  • Paksuus 210 mm
  • Leveys 600 mm
  • Pituus 2600 mm

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös