TylöHelo

Sähkökiuas Helo Havanna 90 STS, 9kW, musta (9-13m³)

543,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400957

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

kpl

Helo on maailman johtava kiuasmerkki. Helon tuotantoon kuuluvat mm. sähkö- ja puulämmitteiset kiukaat ja niiden ohjauskeskukset. Intensiivisen tuotekehityksen lisäksi Helo panostaa vahvasti muotoiluun.

Helo Havanna on innovatiivinen uutuuskiuas koti- ja huoneistosaunoihin. Mallisto tarjoaa juuri oikean tehoisen kiukaan 9-13 m³-kokoisiin löylyhuoneisiin. Kiukaan hienouksiin kuuluu 20, 28 tai 35 kilon kivi-määrälle säädettävä kivitila. Pienempi kivimäärä lämpiää rivakasti ja antaa kipakammat löylyt, kun taas kivimassaa kasvattamalla saadaan pehmeän nautinnolliset ja runsaat löylyt. Kun valitset Havannan, et hanki pelkkää kiuasta, vaan tarkalleen mieleiseksesi hienosäädetyn löylynautinnon.

Havannan säätimet ovat selkeät, helppokäyttöiset ja ne on sijoitettu ergonomisesti riittävän korkealle kiukaan päätyyn. Kiukaassa on sisäänrakennettu termostaatti ja ajastin, jossa 9 tunnin esivalinta-alue ajastukselle sekä 0-3 tunnin lämmitysaika. Asennusvaiheessa voit sijoittaa säätimet vasempaan tai oikeaan päätyyn, kätevästi ja purkamatta kiuasta. Havanna asennetaan tilaa säästäen seinälle, myös lattia-asennus on mahdollinen käyttämällä lisävarus-teena saatavaa lattiasarjaa. Kiukaan alusta voidaan lisäksi varustaa kätevällä roskankerääjällä.

Havanna on myös ilo silmälle: tyylikäs sysimusta väri, pyöristetyt kulmat ja löylynohjain viimeistelevät uutuuskiukaan muotoilun.

Sähkökiuas Helo Havanna 90 STS, 9kW, musta (9-13m³)

- Leveys: 495 mm
- Korkeus: 580 mm
- Syvyys: 300 mm
- Saunan koko: 9 - 13 m³
- Teho: 9,0 kW
- Suojaetäisyydet (sivuille/eteen/kattoon/lattiaan) mm: 80 / 150 / 1100 / 150
- Kivitila säädettävissä 12 tai 20kg kivimäärälle.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös