Sähkökiuas Helo Himalaya 70 WT, 6,8kW, monijännitteinen (5-9m³)

817,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400960
kpl

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

TylöHelo

Helo on maailman johtava kiuasmerkki. Helon tuotantoon kuuluvat mm. sähkö- ja puulämmitteiset kiukaat ja niiden ohjauskeskukset. Intensiivisen tuotekehityksen lisäksi Helo panostaa vahvasti muotoiluun.

Himalaja - tarunhohtoisten vuorenhuippujen nimi tarkoittaa lumen kotia. Myös Helo Himalayan salaisuus perustuu veden kiertokulkuun luonnossa. Uutuuskiukaan uumenissa on vesisäiliö, jonka nerokas BWT-tekniikka kosteuttaa löylyhuoneen jo lämmityksen aikana. Kun kiipeät lauteille, ilma on valmiiksi miellyttävän kosteaa, ja muutamaa astetta miedompikin lämpö tuntuu ylellisen runsaalta iholla.

Himalaya-kiukaat on tarkoitettu 5-9 m³ -kokoisiin löylyhuoneisiin. Helo Himalayaa ohjataan digitaalisesti Helon Midi-ohjaimella. Midi-ohjainyksikkö asennetaan löylyhuoneen sisäpuolelle.

Voit varioida löylynautintoasi höyrystämällä vuorisuolaa tai lisäämällä aromaattisia löylytuoksuja kiukaan vesisäiliöön. Kannattaa kokeilla.

Nauti miedosta lämmöstä - Jo 65-70 -asteinen sauna on monen mieleen ja Himalayan lempeän ylenpalttisessa lämmössä viihtyy pitkään. Siitä nauttivat myös lapset. Ja halutessasi voit nostaa lämpöä ja - tottakai - heittää löylyä. Sata kiloa kiveä reagoi käskyysi välittömästi.

Upota tyylikkäästi lauteeseen - Näyttävä kiuas on 102 cm korkea, leveys on 33 cm ja värivaihtoehdot matta musta tai kromi. Himalayan voi asentaa seinän viereen lattialle, tai keskelle saunaa lauteisiin upotettuna. Minimiturvaväli seinään tai lauteeseen on vain 100 mm. Asennus lauteisiin sujuu lasisella, vuolukivisellä tai teräksisellä sovituskauluksella, joista viimeksi mainittuun voit valita sävyksi harjatun teräksen tai mattamustan kiukaan erikoisvärin.

Sähkökiuas Helo Himalaya 70 WT, 6,8kW, monijännitteinen (5-9m³) - Tiedot:

  • Teho: 6,8 kW
  • Saunan koko: 5 - 9 m³
  • Mitat(LxKxS): 330 x 1030 x 330 mm
  • Kiviä: 100 kg
  • Väri: harjattu teräs tai musta
  • WT-ominaisuuden mahdollistava vesitankki kuuluu toimitukseen
  • Kiuasta ohjataan erillisellä Helo Trend tai Premium -ohjaimella
  • Ei sisällä ovitunnistinta

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös