Saneerauslaasti S1 20kg Lakka

39,00 € / säkki
Varastotuote
Tuotenumero
132427
säkki

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Lakka

Lakka Saneerauslaasti S1 on pölytön, joustava ja riittoisa kevytrunkoainetäytteinen kiinnityslaasti. Tuote soveltuu keraamisten laattojen sekä liuskekivien kiinnitykseen rakennuslevyille tai kiviainespohjaisille materiaaleille sisä- ja ulkotiloissa. Tuote soveltuu myös laatoitettaessa vanhan laatoituksen päälle sekä hyväkuntoisille maalatuille pinnoille.

Tuote täyttää C2TES1 luokan vaatimukset, joten tuote soveltuu mm. peltikylpyhuoneiden laatoitukseen sekä kohteisiin, joissa alustan muodonmuutokset ovat mahdollisia. HUOM! Rakennuslevylle laatoittaessa on levyvalmistajan ohjeet huomioitava.

Saneerauslaasti S1 20kg Lakka - Tuotetiedot:

  • Paino: 20 kg/sk
  • Väri: Harmaa
  • Menekki: n. 2,2-2,4 kg/m²
  • Avoin aika: n. 30min
  • Sideaine: Sementti
  • Raekoko: 0,3mm
  • Vedentarve: 6,6 l/20kg
  • Valmista massaa: n. 20 l/20kg
  • Työstettävyysaika: 2-3 h

Tuote myydään säkeittäin. Lisää ostoskoriin haluttu säkkimäärä.

Alustan käsittely

Alustan tulee olla kiinteä ja pölytön. Tartuntaa heikentävät aineet (rasva, hiontapöly, sementtiliima jne.) on poistettava ennen laastin levittämistä. Muovitapetit, laatat ja maalipinnat karhennetaan karkealla hiontapaperilla, jonka jälkeen hiontapöly poistetaan. Laatoitettava alusta primeroidaan Lakka vedeneristysohjeen mukaisesti. Lattioita laatoittaessa mahdollinen lattialämmitys on kytkettävä pois viimeistään 2 vrk ennen laatoitustyön aloittamista.

Sekoitus

Laastijauhe lisätään puhtaassa sekoitusastiassa olevaan puhtaaseen huoneenlämpöiseen veteen porakone-vispilällä. Kun koko pulverimäärä on sekoitettu veteen, jatketaan sekoitusta noin 2 minuuttia, kunnes massa on tasainen ja ilman paakkuja. Laastimassaa seisotetaan noin 10 min (alle +15 °C:ssa 15 - 20 min), jonka jälkeen massaa sekoitetaan vielä noin 1 min. Tämän jälkeen laasti on käyttövalmis. Käyttöaika vedenlisäyksestä on noin 2-3 tuntia.

Työn suoritus

Huoneen ja massan lämpötilan tulee olla yli +10oC. Laasti levitetään laatoitettavalle pinnalle laatoituslastan sileällä reunalla voimakkaasti painaen niin suurelta alueelta kerrallaan kuin ehditään laatoittaa noin 20-30 minuutin aikana. Veto, korkea lämpötila ja imevä alusta lyhentävät laastin avointa aikaa. Laasti kammataan auki lastan hammastetulla reunalla. Laatat painetaan voimakkaasti kiinni alustaansa. Kiinnitettävän laatan takaosan tulee olla noin 80 %:sti laastin peittämä tartunnan varmistamiseksi (voidaan tarkistaa nykäisemällä yksi laatta irti). Saumassa yli puolen välin nouseva laasti poistetaan. Laattojen asentoa voidaan korjata noin 10 min ajan kiinnityksestä. Suurilla laatoilla laastia levitetään myös laatan tartuntapinnalle.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?