Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Laudelaudat

Saunan laudelaudat ja laudemateriaalit

Saunan lauteiden suunnittelussa saa nykyään käyttää mielikuvitustaan! Perinteisten suorien lauteiden lisäksi nykyaikaisiin suomalaisiin saunoihin rakennetaan runsaasti kaarevia pintoja, hienoja kulmaratkaisuja ja ergonomisesti toteutettuja selkätukia.

Me toimitamme sinulle laudemateriaalit lämpökäsitellystä lepästä tai haavasta. Lämpökäsittely parantaa puun kestävyyttä merkittävästi ja tuo haapaan ja leppään hieman tummempia ruskean sävyjä. Lämpökäsitellyt tuotteet ovat ympäristöystävällisiä. Puiden pintakäsittely ei ole saunatiloissa pakollista, mutta pidentää niiden käyttöikää ja helpottaa niiden puhdistamista. Etenkin lauteiden päät kannattaa käsitellä kosteuden imeytymisen estämiseksi. Parafiiniöljy soveltuu hyvin saunan lauteiden käsittelyyn ja suojaamiseen.

Sarokkaan valikoimista löydät aina viimeistä huutoa olevat laudemateriaalit kuin perinteisetkin saunan laudelaudat. Sarokkaan valikoima sisältää myös suuren määrän itse tuotettuja erittäin tyylikkäitä tuotteita joita et muualta saaa. Tuomme myös maahan tuotteita, jotka ovat hieman vaativampaan makuun, kuten esimerkiksi Tuija laudelaudat suoraan Kanadasta. 

Tuotteiden hinnat ovat metrihintoja. Syötä määrä kenttään haluamasi metrimäärä