Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Mittatilauslauteet

Mittatilauslauteet

Helo Deco -mittatilauslauteet suunnitellaan saunakohtaisesti ottaen huomioon asiakkaan toiveet, sekä saunan ja kiukaan asettamat vaatimukset sekä oven ja ikkunoiden paikat. Tärkeää on myös tietää montako henkeä kerrallaan lauteille pitäisi mahtua. Jos saunassa on ikkuna, mitoitusvaiheessa on hyvä huomioida ikkunan alareunan korkeus. 

Helo Deco -mittatilauslauteissa käytettään vain kaikkein korkealuokkaisinta, käsin valittua puuta. Tuotteet ovat osa sinun ympäristöäsi, joten niiden on kestettävä säännöllistä käyttöä useiden vuosien ajan.

Saunan korkeus olisi hyvä olla 2100 mm – 2300 mm välillä, tällöin ei lämmitetä turhaa hukkatilaa. Laudekorkeus on ihanteellinen kun ylälauteen ja katon väliin jää tilaa n. 1100mm -1200 mm.

MINIMISUOSITUSMITAT LAUDERATKAISUILLE:

  • Suora laude: ei rajoitteita (suositeltu istumaleveys 60 cm/per hlö) 
  • Kulmalaude: leveys n. 1700 mm, syvyys n. 1700 mm 
  • U-laude: leveys n. 2200 mm, syvyys n. 1700 mm 
  • Vastakkain istuttavat lauteet: leveys n. 2300 mm, syvyys n. 1700 mm

 

Arkk Line

Arkk Line -sisustus edustaa täydellistä ylellisyyttä. Hienostuneen yksinkertainen jättiläistuijan muotoilu,  lämmin ylellisyydentunne ja erikoisleveät lauteet tuovat oman lisänsä aitoon mukavuuteen. 

Helmi

HELMI -laudemallisto tuo hienostuneisuuden tunnun kotiisi. HELMI noudattaa skandinaavisen suunnittelun puhdaslinjaisia periaatteita. Selkeät pyöristetyt ja puhtaat linjat kutsuvat rentoutumaan. 

Kokoro

Kokoro on monikäyttöinen laudemalli, johon kuuluu siirrettävät irtopenkit. Penkki toimii vierekkäin aseteltuna tavallisena lauteena tai yksittäin sijoiteltuna.

Linea

Linea laudemallin muotokieli on tyylikäs ja selkeä sekä hyvin aikaa kestävä. Laudemallistoa valmistetaan myös ylä- ja alalauteen välilaudoituksella.

Seaside 

Seaside laudemallisto on suunniteltu sinulle, joka haluat saunaasi ylellisyyttä. Olohuonemainen tunnelma luo upeat puitteet saunomiselle niin kotona kuin edustustiloissakin.

Linea-maxi

Linea-maxi laudemalli sopii sinulle joka pidät selkeistä linjoista ja modernista Scandinavisesta tyylistä. Mallistossa valittavissa useita eri materiaali vaihtoehtoja jokaisen saunojan makuun. Leveä alalaude antaa suuren tilan tuntua pieneenkin saunaan.