Narvi puukiukaat

Juuriltaan saunapuhdas suomalainen Narvi® tuote on valmistettu ja suunniteltu Suomessa alusta loppuun, siksi se sopiikin juuri Sarokkaan valikoimaan. Valikoimastamme löydät kaikki Narvi Oy:n valmistamat padat, savustimet ja kiuasmerkit eri tuotemerkeillä: Narvi, Kota ja Aito.

Narvi®-kiukaiden ominaisuudet ja hieno ulkonäkö ovat jo käsitteitä suomalaisessa saunakulttuurissa. Saunakulttuurin syvä tuntemus, yrityksen pitkät perinteet ja innovatiivisuus ovat viitoittaneet tietä saunojien sydämiin. Suomalaiset tuntevat nautinnollisen saunomisen salaisuudet ja erilaisten tulisijatuotteiden vaatimukset ja Narvi Oy eritoten. Vuosikymmenien kokemus, jatkuva kehitystyö ja nykyaikainen tutkimustyö takaavat taidon ja luotettavuuden laadukkaiden tuotteiden valmistukseen.

Suuria Narvin ylpeydenaiheita ovat erittäin ympäristöystävälliset kiukaat sekä ainutlaatuiset, erittäin kestävät ja helppohoitoiset emalipintaiset kiukaat, joita yritys valmistaa ainoana kiuasvalmistajana koko Suomessa. Emaloidut kiukaat ovat helppohoitoisia; lasimainen pinta estää lian ja pölyn tarttumisen sekä pinta on helppo puhdistaa. Emalointi suojaa terästä ja estää sen ruostumisen sekä tukevoittaa ja jäykistää kiukaan ulkokuorta. Tyylikästä ja huippulaadukasta!

4 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu
 1. Narvi Velvet 20 Puukiuas Musta

  Narvi Velvet Puukiuas 8-20 m³ sopii niin moderniin kuin ...

  Unit price 1 420,00 € kpl
 2. Narvi Velvet Electric 10,5kW 10-18m³ + ohjausyksikkö

  Narvin 10,5 kW Velvet Electric -sähkökiuas sopii isohkoon 10-18 ...

  Unit price 1 110,00 € kpl
 3. Unit price 975,00 € kpl
 4. Narvi Velvet Electric 9kW 8-14m³ + ohjausyksikkö

  Narvin 9,0 kW Velvet Electric -sähkökiuas sopii keskikokoiseen 8-14 ...

  Unit price 1 030,00 € kpl