Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18

022752050

Iki sähkökiukaat


IKI-Kiukaan tuoteperhe koostuu kattavasta valikoimasta korkealuokkaisia, kotimaisia sähkö- ja puulämmitteisiä verkkokiukaita.

IKI-kiukaat ovat Suomessa käsityönä valmistettuja kiukaita. Käsityö ja ensiluokkaiset materiaalit takaavat IKI-kiukaiden korkean laadun, jonka käyttäjä huomaa erinomaisten löylyjen lisäksi kiukaiden pitkäikäisyydestä. IKI-kiukailla saunotaan miellyttävässä, alle 70 asteen lämpötilassa, jolloin saunahetkestä voi nauttia pitkään. Saunan lämpötilan asettuessa alle 70 asteen IKI-kiukaiden löylyt ovat miellyttävän kosteat ja sisältävät paljon happea, sillä ne syntyvät tarkkaan suunnitellun kokonaisuuden vuoksi tasaisesti lämmitetystä, suuresta määrästä saunakiviä. Jopa sähkökiukaissa löylyt syntyvät löylykivien, eivät vastuksien, pinnalla.

IKI-kiukaissa käytettävä, yksityiskohtaisesti sijoitettu suuri kivimassa edesauttaa löylyjen syntymistä saunakivien pinnalla. Kun vesi höyrystyy kiven, eikä teräksen tai tulikuuman raudan pinnalla, sen höyrystyminen on tasaisempaa ja happirikkaampaa. Lisäksi löylyvedessä oleva happi kulkeutuu kivistä syntyvän löylyn seurauksena takaisin ilmaan löylyn mukana, eikä pala tulikuuman raudan pinnalla.