Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Overled

Overled

OverLED LEDLite saunavalosarjat, kiuasLEDit ja valaistukset saunaan

OverLED on saunavalaisimia ja LED-teknologiaa yli 15 vuoden ammattitaidolla kehittelevä, valmistava ja maahantuova yritys, jonka tavoite on luoda maailmasta valoisampi laadukkaasti, ekologisesti ja tyylikkäästi. OverLED innovatiivinen tuotekehittely perustuu hyvään hinta-laatusuhteeseen, monipuolisuuteen ja energiankulutuksen minimoimiseen. Ihmisten mieltymykset ja tarpeet luonnollisesti vaihtelevat ja siksi LEDLite saunavalaistussarja soveltuukin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja ympäristöihin ja tuotteita löytyy niin olohuoneista, saunoista, hotellien kylpyosastoista kuin myös yrityksien varastoista ja halleista. Nykyajan laadukas LED-teknologia selviää myös vaikeissa oloissa ja sen elinkaari toteutuu myös esim. saunatiloissa ja kosteissa kylpyhuoneissa.  

Ekologisuus

Ekologisuus on arvo, jonka merkitystä ei voi korostaa liikaa ja siksi OverLed pitkään kehitettyjen tuotteiden energiankulutus on jopa 90% pienempi verrattuna perinteisiin hehkulamppuihin ja niiden elinikä on 30 kertaa pidempi. Tuotteiden elinikä vaihtelee 30 000 – 50 000 tuntia.

Hinta-laatusuhde

Turvallinen ja laadukas LED-valaistus ei ole halpaa, mutta siitä ei pidä maksaa myöskään itseään kipeäksi. OverLED saunavalaisimien ja LED-valaisimien laatu ylläpidetään sellaisena, että valaisimien elinkaari on luvatun pituinen ja sen tuottama hyöty ylittää maksamasi alkuperäisen hinnan. Sarokkaan verkkokaupasta ja myymälästä saat varmasti OverLED ja LEDlite valaistussarjat maan parhaimpaan hintaan – katso vaikka!