Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Valmispiiput, hormit

Härmä Air valmispiiput ja hormit kotimaista paloturvallista laatutyötä

Härmä Air on jo vuosia ollut markkinoiden kehittyneimpien savupiippujen ja valmispiippujen valmistaja. Nykyaikainen ja selkeälinjainen, mutta ajaton valmispiippu on kuin luotu tämän päivän rakentamiseen ja tilaratkaisujen hallintaan, joka ei rajoitu pelkästään asennukseen vaan painottuu paloturvallisuuteen, sekä käytettävyyteen ja ulkonäköön. Tuotteiden lukuisat patentoidut ratkaisut tekevät valmispiippuvalikoimasta tutkitusti ainutlaatuisen ja kestävän kokonaisuuden. Härmä Airin tuotteet ovat CE- merkittyjä ensimmäisenä Suomessa ja tuotteiden testatut ominaisuudet ovat markkinoiden parhaat. Teräksinen valmispiippu on vaivaton valinta kautta linjan. Sen joustavuus ja kevyet rakenteet mahdollistavat nopean asennuksen niin rakenteilla olevaan kuin jo asutettuun kotiin. Hinta, tilasuunnittelu, asennus, turvallisuus, käytön helppous, ulkonäkö ja kestävyys ovat elementtejä, joita arvostaa kuka tahansa. Siksi kannattaa valita kotimainen, härmäläinen Härmä Air valmispiippu

Härmä Airilta löydät myös oikeat tuotteet muihinkin tulisijoihin ja kamiinoihin. Kysy tarjousta myynnistämme tai käytä apunasi alta löytyvää piippulaskuria.


Härmä Air piippulaskuri

Tarjouksen tekeminen savupiipusta oli ennen hidasta ja aikaa vievää. Kun haluttiin kartoittaa vaihtoehtoja sekä hintoja, oli asiakkaan aina oltava yhteydessä jälleenmyyjään. Härmä Air halusi siihen helpotusta ja siitä syystä syntyi Piippulaskuri. Nyt voit laskea hinnan savupiipulle nopeasti ja vaivattomasti ilman teknistä osaamista.

Piippulaskurissa valitaan materiaalit, läpiviennit, tulisijan mallit, värit, mitat ja muut tarpeelliset ominaisuudet. Saat suuntaa antavan hinta-arvion heti näytöllesi ja myöhemmin vielä viilatun nettohintaisen tarjouksen sähköpostiisi. Jos tarjous siirretään tuotantoon, voidaan tehtaalla valmistaa piippukokonaisuus laskelman perusteella tai muokata sitä tarvittaessa.

Suunnittelu ja ohjeet