Saunavaha Supi Sävytettävissä Tikkurila 2,7L

59,00 € / ast
Varastotuote
Tuotenumero
301921
ast

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Tikkurila

Väriä myös lauteisiin

Supi Saunavaha on Tikkurilan sävytettävä tuote löylyhuoneen kaikkien puupintojen käsittelyyn. Sama tuote sopii lauteiden, paneeliseinien ja -kattojen sekä ovien ja ikkunanpuitteiden käsittelyyn.

Sävytettävä suojavaha

Supi Saunavaha on vesiohenteinen, luonnonvahaa sisältävä suoja-aine, joka petsimäisen ohuena imeytyy hyvin puuhun ja antaa sille luonnollisen kauniin, silkinhimmeän suojan. Valmisvärit ovat musta, valkoinen ja harmaa. Lisää värejä saat sävyttämällä.

Säilytä luonnollinen väri

Käsittely värittömällä Supi Saunavahalla säilyttää puun luonnollisen värin neutraalina, sillä se ei syvennä puun omaa väriä kuten öljykäsittely.

Turvallinen M1-tuote

Supi-saunatuotteet kuuluvat Rakennusmateriaalien parhaaseen päästöluokkaan M1. Niistä ei haihdu sisäilmaan haitallisia aineita.

TYYPPI

Luonnonvahaa sisältävä suoja-aine sisäkäyttöön.

SOVELTUVUUS

Saunan puupintojen pintakäsittelyaine, joka imeytyy puuhun ja muodostaa luonnollisen likaa ja vettä hylkivän pinnan.Soveltuu myös muiden sisätilojen puupintojen, kuten puukalusteiden, ja hirsipintojen käsittelyyn.

KÄYTTÖKOHTEET

Saunan lauteet sekä paneeliseinät ja -katot, ovet ja ikkunanpuitteet.

TEKNISET TIEDOT

Maalaustuoteryhmä 2012 711 Seinä- ja kattopintojen vesiohenteiset vahat ja öljyt sisäkäyttöön RL 01...05 (RT-luokitus) 961 Dispersiopohjaiset saunasuojat RL 01...05 Perusmaalit EP Värisävyt Väritön.Sävytetään Tikkurilan Kuultavat sisävärit- ja Deco Grey -värikartan mukaan.Valmisvärit Musta, Valkoinen ja Harmaa. Kiiltoryhmä Ei määriteltävissä Riittoisuus 10-13 m /l, puulaadusta riippuen. Pakkaukset EP 0,225 l, 0,9 l ja 2,7 l. Vakiovärit 1/3 l, 1 l ja 3 l. Ohenne Vesi Työtapa Levitys vaahtomuovisiveltimellä, -sienellä tai keinokuitusiveltimellä. Kuivumisaika, +23 °C ilman suht. kosteus RH 50 % Pölykuiva n. ½-1 tunnissa.Käyttöönottokuiva vuorokauden kuluttua. Kiinteäainetilavuus n. 25%. Tiheys 1,0 kg/l, ISO 2811. Varastointi Suojattava pakkaselta.

KÄYTTÖOHJEET

Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +5 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Esikäsittely

Uudet, puhtaat puupinnat: Puhdista puupinta liasta ja pölystä.Kostuta se kevyesti vesisumulla, anna kuivua ja hio nousseet puukuidut pois.Poista hiontapöly. Vanhat ja likaantuneet tai esim. aiemmin Supi Saunasuojalla käsitellyt puupinnat: Pese Supi Saunapesulla käyttöohjeen mukaan, huuhtele huolellisesti ja anna kuivua. Hio ja poista hiontapöly. Jos vahan alle jää aiempia käsittelyjä, lopputulos on kiiltävämpi kuin puupuhtaalla pinnalla. Ei sovellu aiemmin öljytyille (esim.Supi Laudesuoja) puupinnoille, ellei öljy ole kulunut lähes kokonaan pois. Suojaa lattiat hyvin ennen käsittelyä, sillä Saunavaha imeytyy helposti kaakelisaumoihin.

Käsittely

Sekoita Supi Saunavaha huolellisesti, ajoittain myös käytön aikana. Levitä yhteen kertaan puun syiden suuntaisesti vain sen verran kuin puuhun imeytyy kertalevityksellä.Koska tuote on ohutta, helpoimmin sopivan määrän saa levitettyä käyttämällä vaahtomuovisivellintä tai -sientä. Jos tuotetta laitetaan liikaa, pinta tuntuu liukkaalta.


Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?