Saunavalaisin Woodlite Led-Ritilävalaisin Lämpöhaapa 3W 9Vdc 30

99,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
170203
kpl

Toimitusaika: n. 5 päivää

Toimituskulut alk.: -
Overled

Overled on kehittänyt suomalaiseen saunaan sopivan Woodlite LED-ritilävalaisimen. Uusi KUIVI saunavalaisin sopii pienen kokonsa ja tyylikkään muotoilun ansiosta niin moderniin kaupunkisaunaan kuin perinteiseen mökkisaunaankin. Valaisimen valonlähteenä on käytetty uusinta LED-teknologiaa, jonka ansiosta energiankulutus on saatu pienenemään jopa 90% verrattuna perinteisiin valonlähteisiin. Valaisimen 340 lumenen valovirrasta vastaa teholtaan vain 3 watin LED-komponentti.

Valonlähteen käyttöiän maksimoimiseksi on jäädytyselementtinä käytetty alumiinilevyä, joka pitää LED-komponentin lämpötilan riittävän matalana. CREE -Ledin valmistaja antaa LED-komponentille 36 000 tunnin eliniän ympäristölämpötilassa 105 °C niin että Ledin valovirrasta on vielä jäljellä 70 % ( LED L70 ). Valaisin toimii 9 VDC (tasajännite) suojajännitteellä, jolloin se on turvallinen käyttää kuumissa ja kosteissa tiloissa. Liitosjohtona toimii 5 metriä pitkä 0.5 mm² lämmönkestävä (180 °C) silikonijohto.

Huom. Voit vaihtaa nykyisen Ritilävalaisimen ( hehkulamppu 40/ 60 W) KUIVI- ritilävalaisimeen 3 W. Woodlite valaisin sopii hyvin olemassa olevan upotuskehyksen sisään koska se on fyysisiltä mitoiltaan pienempi kuin nykyinen hehkulamppuvalaisin. Valaisimen kiinnitys onnistuu helposti kahdella mukana tulevalla ruuvilla. Kiinnitysaukotus on toteutettu valaisimessa ja ritilässä niin, että asennus onnistuu helposti ja nopeasti.

Valmistettu Suomessa käsityönä
Materiaali: tervaleppä (värilliset) tai lämpökäsitelty haapa
Ottoteho: 3 W
Valovirta: 340 lm, 350 mA-muuntaja  
Valoväri: 3000 K, lämmin valkoinen
Käyttöjännite: 9 VDC
IP-luokitus: IP 44
Asennuskorkeus: alle 1 000 mm
Valaisimen mitat: halkaisija 188 mm x 49 mm
Ritilän mitat: 220 x 220 x 70 mm, pinta-asennus

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?