Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Kiertoilmatakat

Kiertoilmatakat

Neocube kiertoilmatakan kuoret ovat valmiita keraamisia elementejä. Valitse takan yläosan ja alaosan materiaalit samanlaisiksi, tai erilaisiksi valintakoneella:

https://konfigurator.neocube-fire.de/

Jos otat takkaasi penkin, hyllyn tai puutilan voit valita vapaasti myös sen värin ja pinnan keramiikan. Neocube takan hienot keraamiset pinnat ovat täysin valmiita. Niitä ei tarvitse muokata tai pinnoittaa. Keramiikan pintavaihtoehtoja ja värejä on vakiovaihtoehtoina 10. Jos vakiokeramiikasta ei lydy sopivaa, voit valita jonkin toisen pinnan ja värin lisävaihtoehdoista joita on 20 keramiikkpintaa ja 2 cintered metal style pintaa.

Neocube P ja C mallit voi valita penkillä, hyllyllä, lukuisilla puutiloilla, syvennysosalla, korotusosalla alle tai päälle, hyllyt, penkit ja korotusosat voidaan myös tehdä mittojen mukaan. Takan takaosaan saa peitelevyn joten se voidaan sijoittaa keskelle huonetta. Takkoihin saa myös lämpömaksiinin. Rakenna takka juuri sinulle sopivaksi lukuisilla lisämoduuleilla. Vakiomitoilla tai juuri sinulle räätälöidyillä mitoilla.

Neocube kiertoilmatakat on erittäin helppo asentaa. Itse takkaosa on valmiiksi koottu tehtaalla. Takkaosan ympärille kiinnikkeisiinsä nostetaan 4 keraamista valmista kuoriosaa, tulipesään laitetaan tulitiilet ja asennus on valmis.

Valitse vapaasti kymmenistä erittäin laadukkaista keraamisista pinnoista. Keraaminen pinta on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Se ei halkeile eikä siihen tartu lika. Valitse vapaasti kymmenistä eri lisäosista juuri sinulle sopiva kokoonpano.