Pönttöuunit

Pönttöuunit

Tiilirakenteen pönttöuuni on taloudellinen ja luonnollinen lämmönlähde

 Pohjanmaan Tiilirakenne on valmistanut uuneja Ilmajoella jo yli 20 vuotta. Pönttöuuni on täysin kotimainen, CE-testattu, taloudellinen ja luonnollinen kodin lämmittäjä. Maailman suurimman pönttöuunitehtaan yhteydessä toimii myös uunimyymälä, jossa voit tutustua malliuuneihin sekä eri luukkuvaihtoehtoihin. Pönttöuunimallin löydät myös Sarokkaan myymälästä, Turusta.

TIILIRAKENTEEN UUNI MUKAUTUU KOTISI MITTOIHIN JA SISUSTUKSEEN

Myyjiemme avustuksella valitset uunisi koon, värin ja luukun useista eri vaihtoehdoista. Pönttöuunin koko ja korkeus valitaan tilan sekä huonekorkeuden mukaan, jolloin se on aina sopivan kokoinen. Tällöin pönttöuunin ominaisuudet ovat parhaimmillaan ja se luovuttaa lämpöä huoneistoon tasaisesti, tilan vaatimalla teholla.

PÖNTTÖUUNIN TILAAMINEN ON HELPPOA

Uunit myydään valmiiksi muurattuina tulitikut käteen-periaatteella. Et tarvitse edes olemassa olevaa savupiippua. Saat kauttamme paloturvalliset Härmä-Air piiput uunin yhteydessä valmiiksi asennettuna. Uunin pystytyksestä huolehtivat ammattitaitoiset Pohjanmaan Tiilirakenteen sopimusmuurarimme.

Uuninostajan muistilista

Soita meille ja sovi uunin:

  • koko
  • väri
  • suuluukun malli
  • muurausajankohta

Uunin muuraaminen kestää n. 8 tuntia. Sinun tarvitsee vain huolehtia paikalle sähköä ja vettä sekä hieman kantoapua. Uunimyyjämme vastaa kysymyksiisi mielellään.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.