Täyttömassa Lakka 25kg

28,00 € / säkki
Varastotuote
Tuotenumero
132426
säkki

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Lakka

Kuituvahvistettu sementtisideaineinen laasti kivirakenteisten (betoni, harkko, kevytsoraharkko, tiili, kaasubetoni) sisä- ja ulkoseinäpintojen paikkaukseen, oikaisuun sekä ylitasoitukseen. Tuote soveltuu erityisesti ovi- ja ikkunapielien (”smyygit”) korjaukseen ja muotoiluun, kun tarvitaan suuria kertatäyttöjä ilman halkeiluriskiä. Tarvittaessa laastikerros voidaan tasoittaa edelleen runkoaineeltaan hienommalla tasoitteella (esim. märkätiloissa vedeneristyksen alla). Soveltuu myös kaksikerrosrappaukseen värillisen Kesto- tai Silikonihartsipinnoitteen alustaksi.

Täyttömassa Lakka 25kg - Tuotetiedot:

  • Paino: 25kg/kpl
  • Menekki: 1,5kg/m²/mm
  • Sideaine: Sementti ja polymeeri
  • Rakekoko: 1,5mm
  • Veden tarve: 4 l/25 kg
  • Minimi kerrospaksuus: 2mm
  • Maksimi kerrospaksuus: 30mm (Osittain täyttö 70mm)
  • Kuivumisaika (+20oC, RH 50%): 1 vrk 10mm, 2 vrk 20mm, 3 vrk 30mm

Tuote myydään kappaleittain. Lisää ostoskoriin haluttu kappalemäärä.

Työolosuhteet

Suositeltava alustan, laastijauheen ja ilman lämpötila on yli +10 °C. Kylmemmässä lämpötilassa laasti kovettuu hitaasti tai ei ollenkaan. Lisäksi alhainen lämpötila vaikuttaa heikentävästi laastin työstettävyys-ominaisuuksiin. Lämpötilan on oltava yli +5 °C myös 2-3 vuorokautta tasoituksen jälkeen. Helteisellä ja tuulisella säällä työskentelyä tulee välttää.

Käyttöohje

Alustan tulee olla puhdas ja kiinteä. Tartuntaa heikentävät aineet (lika, hiontapöly, irtonainen vanha laastikerros jne.) poistetaan ennen laastin levitystä. Ennen tasoitustyötä kuivat ja huokoiset pinnat suositellaan käsiteltäväksi Lakka Lattiadispersiolla (dispersio-vesisuhde 1:3), vaihtoehtoisesti Lakka Primerilla 1:1 tai huolellisella vesisumutuksella. Tällä ehkäistään tasoitteen huono tartunta sekä se, että tasoite jää pinnastaan heikoksi.

Työn suoritus

Laasti levitetään ruiskulla tai teräsliipalla. Pois liipattu laasti palautetaan sekoitusastiaan ja käytetään uudestaan. Ylitasoituksessa kertaliippauksella voidaan tehdä 30 mm kerros, osittain täytössä sekä ovi- ja ikkunapieliä muotoillessa voidaan kerralla laastikerrosta kasvattaa 70 mm:iin asti. Tasoitettu pinta on pidettävä kosteana 2-3 vuorokautta työn jälkeen. Helteisellä ja tuulisella säällä työskentelyä tulee välttää. Erityisesti lämpimällä ja tuulisella säällä jälkihoito tehdään sumuttamalla tasoitetulle pinnalle vettä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös:

Mitallistettu 21x48
Tarjoushinta 0,65 € Normaalihinta 1,00 € / jm
45X145 SH Kuusi
45X45 SH Kuusi
1,90 € / jm