Tervalastu ekologinen sytyke

Tarjoushinta 11,50 € Normaalihinta 13,00 € / pkt
Varastotuote
Tuotenumero
121275
pkt

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

Daaler Oy

LAITILAN TERVALASTU

Laitilan Tervalastu on luonnontuotteista valmistettu ympäristöystävällinen, helppo ja vaivaton tapa sytyttää takat, grillit, nuotiot, saunanpesät ja kaikki tulipesät missä tulta tarvitaan niin sisällä kuin ulkona.


Kotiin, mökille ja retkelle

Tulenteko onnistuu vaivattomasti ja siististi kaikissa kodin tulisijoissa. Luontoystävällisen Tervalastun avulla sytytät tulen käden käänteessä takkaan, kiukaaseen, kamiinaan, leivinuuniin ja muihin kodin tulisijoihin. Tervalastulla saat myös halutessasi kotiisi perinteisen tervan tuoksun.

Mökillä saunan kiukaan tai vesipadan sytytys ei ole enää isännän yksinoikeus vaan sytytys onnistuu helposti kaikilta. Lisäksi Tervalastu on oiva apu jätkänkynttilöiden, grillien ja muiden ulkotulien sytyttämisessä. Tervalastun avulla nautit enemmän rentouttavasta mökkielämästä.

Retkellä ja vaelluksella Tervalastut kulkevat kevyesti mukana repussa, rinkassa tai vaikkapa taskussa. Nuotion sytytys ei ole enää taitolaji vaan se onnistuu helposti ja nopeasti kokemattomaltakin eränkävijältä. Tervalastun avulla nautit makkarasi ja kahvisi höyryävän kuumana jokaisella luontoretkellä.

Aito tervan tuoksu

Oiva apuväline myös jätkänkynttilöiden ja muiden ulkotulien sytyttämisessä

Tervalastut valmistetaan ja pakataan Laitilassa käyttäen paikallisista metsistä kaadettuja mäntyjä. Perinteisellä menetelmällä tervahaudassa polttamalla tuotettu terva antaa myös Tervalastulle sen aidon tervan tuoksun.

Tervalastu on ekologinen vaihtoehto.

Ainutlaatuinen Tervalastu on luontoystävällinen sytyke, joka on valmistettu puusta, parafiiniöljystä ja mäntytervasta. Laitilassa valmistettu Tervalastu on aito ja puhdas luonnontuote.
Tervalastun avulla saat tulen syttymään helposti ja nopeasti kodin tai mökin tulipesiin. Tervalastut kuuluvat myös jokaisen retkeilijän ja eränkävijän vakiovarusteeksi reppuun tulentekovälineiden lisäksi.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?