Tiilitasoite Lakka 20Kg Tt/märkätilatasoite

14,50 € / säkki
Varastotuote
Tuotenumero
132425
säkki

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Lakka

Vedenkestävä sementtisideaineinen perustasoite kuivien, kosteiden ja märkien sisätilojen seinä- ja kattopintojen tasoitukseen ja oikaisuun. Roilojen, aukkojen ja läpivientien täyttöihin ja ikkunasmyygien tekoon. Sopii myös vedeneristyksen ja laatoituksen alustaksi.

Tiilitasoite Lakka 20Kg Tt/märkätilatasoite - Tuotetiedot:

  • Koko: 20kg
  • Väri: Harmaa
  • Menekki: 1,3 kg/m²/mm
  • Sideaine: Sementti
  • Raekoko: 0,6 mm
  • Veden tarve: 4,4-4,8 l/20kg
  • Valmista massaa: 14,4 l/20kg
  • Työstettävyysaika n. 3h
  • Minimi kerrospaksuus: 2 mm
  • Maksimi kerrospaksuus: 10 mm

Työolosuhteet

Suositeltava alustan, tasoitteen ja huoneen lämpötila on yli +10 °C. Kylmemmässä lämpötilassa tasoite kovettuu hitaasti.

Alustat

Alustaksi soveltuvat betoniseinät ja katot tai laastilla tasoitetut pinnat sekä harkko- tai tiilipinnat. Alustan tulee olla puhdas ja kiinteä. Tartuntaa heikentävät aineet (rasva, hiontapöly jne.) tulee poistaa ennen tasoitteen levitystä. Kuivat ja imevät alustat tulee kostuttaa ennen tasoitusta tartunnan parantamiseksi.

Sekoitus

Säkillinen (20 kg) tasoitejauhetta sekoitetaan porakonevispilällä noin 4-4,8 litraan vettä. Tasoitejauhe lisätään hitaasti puhtaassa sekoitusastiassa olevaan puhtaaseen huoneenlämpöiseen veteen. Kun koko pulverimäärä on sekoitettu veteen, jatketaan sekoitusta noin 2 minuuttia, kunnes tasoitemassa on tasainen ja ilman paakkuja. Lisäaineiden täydellisen liukenemisen vuoksi tasoitemassaa seisotetaan noin 15 min (alle +15°C:ssa 20 min), jonka jälkeen tasoitemassaa sekoitetaan vielä noin 30 sekuntia. Tasoitteen käyttöaika on noin 3 tuntia ympäristön olosuhteista riippuen.

Työn suoritus

Tarkista alustan kunto. Varmista että edellinen laasti/tasoitekerros on riittävän kuiva. Tasoite levitetään tasoiteruiskulla tai käsin teräsliipalla. Työsaumojen välttämiseksi tasoitus suoritetaan kohtisuoraan edellistä vetoa vastaan. Pois liipattu tasoite palautetaan tasoitemassa-astiaan ja käytetään uudestaan. Lämpimissä olosuhteissa, ja mikäli tehdään ohuita tasoite-kerroksia, tulee pinta jälkihoitaa sumuttamalla vettä, jotta tasoitekerros ei kuivu liian nopeasti.

Työvälineiden pesu

Työvälineet pestään vedellä työvaiheen päätyttyä. Kuivunut tasoite poistetaan mekaanisesti. Jauhe ja kovettunut tuote voidaan hävittää rakennusjätteenä. Paperisäkki voidaan polttaa.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös: