Jotul

Jotul

Jøtul kamiinat, takat ja tulisijat Suomen suurimmalta jälleenmyyjältä

Laatutietoisen asiakkaat ostavat Jøtulin tulisijan, koska he tietävät, ettei mitään ole jätetty sattuman varaan. Olemme ylpeitä siitä, että saamme myydä maailman hienoimpia ja kestävimpiä valurautakamiinoita, -takkasydämiä ja -tulisijoja, mutta olemme myös ylpeitä siitä, että asiakkaat arvostavat tuotteitamme. Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä, ja jaamme mielellämme lämpöä ja lämmitystä koskevaa osaamistamme ja tietämystämme, jotta Jøtul -tulisijasi olisi sinulle kestävä lämmön, hyvä olon ja nautinnollisten, rauhallisten hetkien lähde.

Jøtul on yksi maailman vanhimmista kamiinoiden, takkasydämien ja tulisijojen valmistajista sekä maailman johtava tulisijabrändi ja maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Toiminnassa kiteytyy ylpeys norjalaisesta käsityötaidosta ja taito pärjätä hyvin tässä kylmässä maassa jo yli 160 vuoden ajan. Pitkä kokemus pohjoisesta ilmastosta on opettanut, että lämpö on enemmän kuin lämpömittarin lukema. Jøtul tuotteet tarjoavat kaiken, mitä lämpöön liittyy – tulen kotoisen rätinän, täydellisen kauniin liekin, parhaan mahdollisen palamisen tehokasta ja ympäristöystävällistä lämmitystä varten – ja ajattoman muotoilun.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaita tulisijoja – kamiinoita ja takkasydämiä. Siksi kaikki tuotteemme valmistetaan Norjassa käsityönä parhaista saatavissa olevista materiaaleista. Valuraudalla on ollut vankka sijansa jo kauan. Siitä valmistetut osat ovat erittäin kestäviä, mutta niitä on myös helppo vaihtaa. Ne eivät mene pilalle tai menetä muotoaan vuosien kovan käytön jälkeenkään.  Ainutlaatuisen kestävyyden ansiosta Jøtul pystyy tarjoamaan markkinoiden pisimmän takuun. Siksi ei ole kummallista, että F 602 -malli on historian eniten myyty ja kopioitu kamiina.

34 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

34 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu