Tuulenohjainlevy Tectis Kartonki 940x1245mm

3,50 € / kpl
Varastotuote
Tuotenumero
080171
kpl

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Tectis

Tuulenohjainlevy on tarkoitettu harjakattoisten talojen yläpohjan räystäsalueelle puhallusvillan paikalleen "lukitsemiseksi" ja estämään puhallusvillan valumista.

Tuulenohjain ohjaa ilmavirtaukset yläpaarteen suuntaan varsinaista aluskatetta tuulettamaan. Tällöin lämmöneristeen eristyskyky paranee, koska tuuletusilma ei suoraan jäähdytä lämmöneristeen yläpintaa. Viistoon katteen suuntaisesti asennettu tuulenohjain estää myös tuiskuavan lumen ja sateen pääsyä eristeisiin.

Tuulenohjain on valmistettu vankasta kartongista, joka on kosteudenkestävä ja hygroskooppinen materiaali. Kartonki pystyy sitomaan itseensä kosteutta, jolloin tuulenohjaimen alapintaan mahdollisesti tiivistyvä vesihöyry ei kastele lämmöne risteitä, vaan haihtuu tuuletusilmaan.

Tuulenohjainlevy Tectis Kartonki 940x1245mm - Käyttö:
Tuulenohjain on tarkoitettu talojen yläpohjan räystäsalueelle asennettavan puhallusvillan valumisen estämiseksi. Tuulenohjain ohjaa tehokkaasti
ilmavirtaukset yläpaarteen suuntaan. Tällöin lämmöneristeen eristyskyky paranee, koska tuuletusilma ei pääse jäähdyttämään saatikka jopa kosteuttamaan lämmöneristeen yläpintaa. Viistoonkatteen suuntaisesti asennettu tuulenohjain estää myös tehokkaasti tuiskulumen pääsyä eristeisiin. Tuulenohjain soveltuu sekä kk 900 että kk 1200 kattotuolijaolle.
 
Tuote myydään kappaleittain. Lisää ostoskoriin haluttu kappalemäärä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös: