Tuulenohjainlevy Tectis Kartonki 940x1245mm

Tarjoushinta 3,15 € Normaalihinta 3,50 € / kpl
Varastotuote
Tuotenumero
080171
kpl

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

Tectis

Tuulenohjainlevy on tarkoitettu harjakattoisten talojen yläpohjan räystäsalueelle puhallusvillan paikalleen "lukitsemiseksi" ja estämään puhallusvillan valumista.

Tuulenohjain ohjaa ilmavirtaukset yläpaarteen suuntaan varsinaista aluskatetta tuulettamaan. Tällöin lämmöneristeen eristyskyky paranee, koska tuuletusilma ei suoraan jäähdytä lämmöneristeen yläpintaa. Viistoon katteen suuntaisesti asennettu tuulenohjain estää myös tuiskuavan lumen ja sateen pääsyä eristeisiin.

Tuulenohjain on valmistettu vankasta kartongista, joka on kosteudenkestävä ja hygroskooppinen materiaali. Kartonki pystyy sitomaan itseensä kosteutta, jolloin tuulenohjaimen alapintaan mahdollisesti tiivistyvä vesihöyry ei kastele lämmöne risteitä, vaan haihtuu tuuletusilmaan.

Tuulenohjainlevy Tectis Kartonki 940x1245mm - Käyttö:
Tuulenohjain on tarkoitettu talojen yläpohjan räystäsalueelle asennettavan puhallusvillan valumisen estämiseksi. Tuulenohjain ohjaa tehokkaasti
ilmavirtaukset yläpaarteen suuntaan. Tällöin lämmöneristeen eristyskyky paranee, koska tuuletusilma ei pääse jäähdyttämään saatikka jopa kosteuttamaan lämmöneristeen yläpintaa. Viistoonkatteen suuntaisesti asennettu tuulenohjain estää myös tehokkaasti tuiskulumen pääsyä eristeisiin. Tuulenohjain soveltuu sekä kk 900 että kk 1200 kattotuolijaolle.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös

Saumausteippi Isover Facade 90mm x 50m
Tarjoushinta 61,20 € Normaalihinta 68,00 € / rll
Hiirilista 1.25M
Tarjoushinta 2,66 € Normaalihinta 2,95 € / kpl
Naulauslevyke 60mm Kelt. Kpl Myynti , Pyöreä
Tarjoushinta 0,50 € Normaalihinta 0,55 € / kpl
Ilmansulkupaperi Arvo 60 m²/rll
Tarjoushinta 49,50 € Normaalihinta 55,00 € / kpl