Veloxia

Ulkoporeallas Spa Splash harmaa

7 390,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
402772

Toimitusaika: 1-2 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

kpl

Spa Splash on yksi 2019 vuoden uutuuksistamme! Tässä ulkoporealtaassa on kaksi makuupaikkaa ja kolme istumapaikkaa ja  huikeat 110 hierontasuutinta, joiden ansiosta saat kokonaisvaltaista hierontaa altaan eri paikoilla. Ainutlaatuisen hierontakokonaisuuden takaa hierontasuuttimien muotoilu sekä tehokkaat hierontapumput.

Maximaalisen vedenpuhdistuksen takaamiseksi allas on varusteltu suodattimella ja otsonaattorilla. Näihin yhdistettynä oikeat hoitoaineet pitävät veden kristallin kirkkaana pitkään.

Kaikissa altaissamme on automaattinen jäätymisenesto-ohjelma, jolloin altaan vesipumput käynnistyvät jos veden lämpötila laskee riittävän alhaiseksi.

Splash ulkoporeaallas on suunniteltu erittäin energiatehokkaaksi kolminkertaisella eristystekniikalla, pohjaeristyksellä, erittäin energiatehokkaalla kiertovesipumpulla sekä putkiston lisäeristyksellä. Altaisiin kuuluu myös aina paksu lämpökansi.


Premimum collection

Sinulle, joka haluat nauttia ainutlaatuisista hieronta-ominaisuuksista terveyttä ja hyvinvointia edistävässä ulkoporealtaassa.

Kaikissa Premium Collectionin altaissa on reilusti erilaisia hierontasuuttimia, ainutlaatuinen fysioterapeuttien kanssa suunniteltu muotoilu, tunnelmaa luova aromaterapia -järjestelmä, äänentoisto, LED valot altaan sisäpuolella, säätönupeissa, niskatyynyissä sekä ulkokulmissa. Lisäksi näissä altaissa on ainutlaatuinen Aqua -Rolling hierontaminaisuus, joka puskee vettä voimakkaasti selkään luoden intensiivisen hierontakokemuksen.
Sarjasta löytyy useita eri kokoja, pohjaratkaisuja ja värejä erilaisiin tarpeisiin.

Premimum Collectionin altaat on suunniteltu erittäin energiatehokkaaksi kolminkertaisella runkoeristyksellä ja erittäin energiatehokkaalla kiertovesipumpulla. Lisäksi näistä löytyy ainutlaatuinen Hybrid Heating ™ – järjestelmä, joka hyödyntää veden kitkaa ja muuntaa sen lämmöksi.

Altaat voidaan kytkeä joko 1 x 16 tai 3 x 16 A sähkökytkennällä.

Hinta sisältää aina erittäin paksun lämpökannen, suodattimen, altaan helppohoitoiset puhdistusaineet sekä allastarjottimen.


Ominaisuudet ja lisätiedot

• Mitat: 220 x 220 x 94 cm
• Istuinpaikkoja: 3
• Makuupaikkoja: 2
• Hierontasuuttimia: 110
• Led valot
• Otsonaattori
• Teknisten osien takuu: 2 vuotta
• Allasakryylin takuu: 5 vuotta
• Runko-osien takuu: 10 vuotta

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Olet arvostelemassa: Ulkoporeallas Spa Splash harmaa

Muista myös