Vedeneriste Lakka 15L

123,00 € / prk
Varastotuote
Tuotenumero
131461
prk

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Lakka

Vedeneriste Lakka 15L on yksikomponenttinen vedeneristedispersio kylpyhuoneiden sekä muiden märkien ja kosteiden tilojen vesieristykseen sisätiloissa.

Vedeneristeen menekki on 0,8 – 0,9 l/m², kuivakalvon paksuus oltava 0,5 mm. Kuivumisaika vähintään 2 tuntia. Kuivumisaika on riippuvainen kerrospaksuudesta, lämpötilasta, alustan ominaisuuksista ja ilmanvaihdosta. Pakkauskoko 15 l. Tuote ei saa jäätyä.

Vedeneriste Lakka 15L

Tekniset tiedot

Väri: harmaa massa / harmaa kalvo Ohenne Vesi
Menekki: n. 1,0-1,2 kg /m2 (0,8 – 0,9 l/m2) (kuivakalvon paksuus oltava 0,5 mm)
Kuivumisaika: väh. 2 h Kuivumisaika on riippuvainen kerrospaksuudesta, lämpötilasta, alustan ominaisuuksista ja ilmanvaihdosta.
Pakkauskoko:  15L

Käyttökohteet

Yksikomponenttinen vedeneristedispersio kylpyhuoneiden ja muiden märkien ja kosteiden tilojen vesieristykseen sisätiloissa, lattia- ja seinäpinnoille ennen kaakelointia. Alustana voi olla betoni, sementtipohjainen tasoite tai kosteantilan käyttöön soveltuva rakennuslevy.

Ominaisuudet

Terveydelle vaaraton. Betoni- ja harkkopintojen tasoitukset (0 - 5 mm) tehdään Märkätila- ja tiilitasoite TT:llä tai Pohjatasoite S:llä ja Pintatasoite SH:lla. Laatoituksen alle Märkätila- ja tiilitasoite TT. Paksummat (5-30mm) kerrokset tehdään Lakka Täyttölaastilla. Vedeneriste on sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä. Ennen työn aloittamista, on puhdistettava huolellisesti alustasta sementtiliima ja kaikki epäpuhtaudet (pöly, rasva, ym.). Lakka Vedeneriste voidaan levittää myös ruiskuttamalla.

Työolosuhteet

Alustan, vesieristeen ja huoneen lämpötila on oltava yli + 15 °C työvaiheen aikana sekä 2 vrk sen jälkeen.

Työvälineiden pesu

Työvälineet pestään vedellä välittömästi työvaiheen päätyttyä. Kuivunut massa on poistettavissa mekaanisesti.

Laadunvalvonta

Lakan Betoni Oy:llä on käytössä sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä sekä ISO 14 001 ympäristöjärjestelmä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?