Senco

Viimeistelynaulain Senco FN55AX Fusion

699,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
190311

Toimitusaika: n. 4-5 päivää

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

kpl

Ammattilaisten suosima Senco FN55AX on 1,2 mm:n uppokantanauloille oleva ainutlaatuinen johdoton ja kaasuton viimeistelynaulain listoituksiin ja kevyisiin panelointeihin. Ei kaasunvaihtoja, ei pakokaasuja, ei häiritseviä letkuja. Sencon patentoitu fusion teknologia tarjoaa paineilmakoneen toiminnollisuuden johdottomasti ilman kaasunaulaimien huonoja puolia. Vakiovarusteena yksi 18 V:n li-ion-akku, laturi ja kuljetussalkku. Lataus noin 30 min. Suorakampa 18G, naulapituudet 22-50 mm. Syvyydensäätö takaa aina hyvän naulausjäljen. Paino 2,73 kg. 2 vuoden runkotakuu, akulla ja laturilla 1 vuosi.

SENCOn mullistavan FUSION TECHNOLOGY -naulaimen käyttöteho perustuu painesylinterin käyttöön. Liipaisimen painaminen vapauttaa puristetun typpikaasun, josta mäntä ja iskuri saa käyttövoimansa. Mäntä palautuu lähtöasentoonsa akkuvoimalla sekunnin murto-osissa, jonka ansiosta naulaimella voi ampua jopa 2-3 naulaa sekunnissa.

Vaihdettavaa kaasupatruunaa ei koneessa tarvita koska painesylinteri käyttää toistuvasti samaa typpeä, ilman epämiellyttäviä katkuja tai odotusaikoja.

FUSION TECHNOLOGY -naulain sisältää 18V litiumakun, jolla voi ampua 500-700 naulaa yhdellä latauksella. Laturi on varustettu quick charge-toiminnon jolla tyhjä akku latautuu jopa 80%:sti 15 minuutin aikana.

  • Yhtä nopea ja hiljainen kuin perinteiset paineilmanaulaimet
  • Koska odotusaikaa ei ole, FUSION naulain on n.60% nopeampi kuin kaasunaulaimet
  • Säästät noin 300€ vuodessa kaasupatruunoiden kustannuksissa, kun vuosikäyttö on 30.000 naulaa
  • Ei ole tarvetta kopressorille eikä letkuille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös