Vinyylikorkki Wicanders Hydrocork Limed Grey Oak 1,6m²/pkt

108,68 € / pkt
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
401634
Yksikköhinta 65,00 €
pkt
pkt

Toimitusaika: 1-2 viikkoa

Toimituskulut alk.: -
Wicanders

Wicanders Hydrocork Vinyylikorkki on maailman ensimmäinen vedenkestävä korkkiperusteinen lattia. Hydrocork vinyylikorkki on innovatiivinen askel lattiamateriaalien kehityksessä, sillä se tarjoaa ohuen kelluvan lattiaratkaisun ja samalla kaikki muut Corktech-lattioiden edut. Uudenaikainen Corktech-teknologia mahdollistaa komposiittikorkista valmistetun innovatiivisen runkokerroksen, joka on vedenkestävä ja erittäin tukeva, mutta samalla siinä on korkin kimmoisuus ja ylivertainen käyttömukavuus.

Hydrocork-runkomateriaali on vedenkestävä, joten se ei turpoa joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. HydroCork voidaan asentaa rakennuksen kaikkiin kuiviin tiloihin. Se soveltuu helppohoitoisuutensa vuoksi myös erinomaisesti tiloihin, joihin kulkeutuu runsaasti likaa ja kosteutta.

6 mm:n kokonaispaksuus tekee tästä tuotteesta ihanteellisen vaihtoehdon sekä uudis- että remonttikohteisiin. Erittäin helppo katkaista ja asentaa. Materiaalin vahva ja tasapainoinen rakenne vähentää aluslattiassa olevia epätasaisuuksia.

PressFit-pontti on mullistavan tiivis lukkopontti, joka hyödyntää korkin upeita ominaisuuksia - joustavuutta, elastisuutta ja puristettavuutta - toimien täysin samalla tavalla kuin pullonkorkki.

Vinyylikorkki Wicanders Hydrocork Limed Grey Oak 1,6m²/pkt -Tiedot:

Käyttöluokka: KL33/34
Takuu: 25 vuotta kotikäytössä, julkitiloissa 15 vuotta
Laudan paksuus: 6 mm
Laudan leveys: 195 mm
Laudan pituus: 1225 mm
Pakkauskoko: 1,672m²
Lankkuja paketissa: 8 kpl
Myyntiyksikkö: paketti
Valmistajan tuotenumero:B5T7002
 
Lisätietoa asennuksesta, hoidosta ja teknisistä tiedoista ladattavissa alhaalta

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Lataa PDF
pdf
(Koko: 298.6 KB)
pdf
(Koko: 287.5 KB)
pdf
(Koko: 48.9 KB)