Vinyylikorkki Wicanders wood Go Alaska Oak 1,806m²/pkt

Tarjoushinta 93,47 € Normaalihinta 103,85 € / pkt
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
401607
Yksikköhinta 51,76 €
pkt

Toimitusaika: 1-2 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

Wicanders

Wicanders (vanha nimi Vinylcomfort) vinyylikorkki on kehitetty korkea laatu silmälläpitäen. Huippulaadukkaat yksityiskohtaiset kuosit takaavat korkeimman mahdollisen laadun oli kyseessä lähes mikä käyttökohde tahansa. Kestävän monikerroksisen ääntä ja lämpöä sitovan rakenteensa ansiosta Wicanders Vinylcomfort vinyylikorkkimallisto tarjoaa ennennäkemättömän miellyttävän lattiaratkaisun. Vinylcomfort vinyylikorkkisarjan ominaisuuksien ansiosta ylimääräisten ääni – ja lämpöeristeiden asentaminen on useimmiten tarpeetonta.

Wicanders VinylComfort luo uudenlaisen ilmapiirin kodin jokaiseen tilaan ollessaan samalla kestävä ja elämätön antaen lukemattomia tapoja hyödyntää nämä upeat lattiat uudella tavalla. Rikkoutumaton ja kulutuksenkestävä luksusvinyylipinta (LVT, luksusvinyylilaatta) yhdistettynä kahden korkkikerroksen ainutlaatuisiin mukavuusominaisuuksiin ja lukkoponttirakenne auttavat muokkaamaan sekä uudet että vanhat tilat nopeasti ja vaivattomasti moderniksi ja harmoniseksi kokonaisuudeksi. VinylComfort  vinyylikorkki on erinomainen valinta esimerkiksi koira- ja lapsiperheille sekä vaikkapa parturi-kampaamoihin ja ravintolan tai hotellihuoneen lattiaksi. VinylComfortin upeat lankkukuvioiset puukuosit ovat pintastrukturoituja ja näyttäviä.

Käyttöluokka: KL32
Takuu: 15 vuotta kotikäytössä
Laudan paksuus: 10,5 mm
Laudan leveys: 185 mm
Laudan pituus: 1220 mm
Pakkauskoko: 1,806m²
Lankkuja paketissa: 8 kpl
Myyntiyksikkö: paketti
Valmistajan tuotenumero:B0Q0003

Lisätietoa asennuksesta, hoidosta ja teknisistä tiedoista ladattavissa alhaalta.Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?