Woodex Classic Teknos Kuullote 2,7L Pm3

46,50 € / ast
Varastotuote
Tuotenumero
300395
ast

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Alin hinta edellisen 30 päivän aikana: 45,00 €
Teknos

Teknos Woodex Classic Kuullote 2,7L Pm3 liuotinohenteinen pitää puusta huolta Ulkona oleva puu tarvitsee suojaa vaihtelevilta sääolosuhteilta. Ja tietenkin kauniin värin, kuultavan tai peittävän. Woodex-sarjasta löytyy sopivat tuotteet kaikkien puupintojen suojaukseen ja viimeistelyyn – taloon, kesämökkiin, hirsihuvilaan, laituriin, terassiin, aitaan ja puutarhakalusteisiin. Vesiohenteisuus on käyttömukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä Woodex-sarjan jokaisesta tuotetyypistä löytyy vesiohenteinen vaihtoehto, joka toimii vähintään yhtä tehokkaasti ja kestävästi kuin perinteinen liuoteohenteinen tuote. Woodex täyttää muuttuvat vaatimukset ja säädökset Ilmaston muuttuessa ja ääri-ilmiöiden lisääntyessä puunkäsittelyaineilta edellytetään entistä parempaa suojaavuutta. Myös eurooppalainen kuluttajasuoja- ja ympäristö- säännöstö edellyttää tehokkuutta ja toimivuutta. Puunsuojan tulee suojata puuta laholta sekä homeelta ja toimivuus tulee todistaa puolueettomin testein. Tuotteet eivät kuitenkaan saa aiheuttaa ylimääräistä ympäristökuormitusta. 

Woodex Classic Kuullote 2.7 L Pm3 Teknos - Tuotetiedot:

  • Purkkikoko: 2.7 L
  • Käytännön riittoisuus: sahalauta 5 - 8 m²/l, höylälauta ja hirsi 8 - 12 m²/l.
  • Kuiva-ainepitoisuus: n. 18 tilavuus-%
  • Haihtuvat orgaaniset aineet (VOC): n. 700 g/l
  • Haihtuvat orgaaniset aineet (VOC): EU VOC raja-arvo (kat A/f): 700 g/l
  • Sävytysjärjestelmä: Teknomix
  • Tiheys: n. 0,8 g/ml
  • Välineiden pesu: Lakkabensiini
  • Säänkestävyys: Hyvä
  • Väri: Väritön

HUOM! Itsesyttymisvaaran takia tuotteesta syntyvä jäte, ruiskutussumu ja likaantuneet rievut yms. on säilytettävä paloturvallisessa paikassa ilmatiiviisti suljetuissa astioissa. Veteen upottaminen on myös suositeltavaa.

Käyttöohjeet

PINNAN ESIKÄSITTELY:

Käsiteltävästä pinnasta poistetaan irtonainen aines, lika ja pöly teräs- tai juuriharjalla tai teräskaapimella. Likaiset ja/tai homeiset pinnat pestään RENSA FACADE julkisivu- ja homepesuaineella. Pesun jälkeen pinnat huuhdellaan huolellisesti vedellä ja niiden annetaan kuivua.

KÄSITTELYOHJE:

WOODEX CLASSIC

kuullote sekoitetaan huolellisesti ennen käyttöä ja käytön aikana. Levitetään siveltimellä, harjalla tai ruiskulla. Kuullote sivellään tasaisesti ja yhtäjaksoisesti koko hirren tai laudan pituudelta näkyvien jatkoskohtien välttämiseksi. Päätypuu käsitellään erityisen huolellisesti. Käsittelemätön puu suositellaan pohjustettavaksi WOODEX BASELLA. Värittömän kuullotteen käyttöä yksistään ei suositella rajoitetun säänkeston takia.

KÄSITTELYOLOSUHTEET:

Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Käsittelyn ja kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja kuullotteen lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tekniset tiedot Kuiva-ainepitoisuus: n. 18 tilavuus-% Haihtuvat orgaaniset aineet (VOC): n. 700 g/l Haihtuvat orgaaniset aineet (VOC): EU VOC raja-arvo (kat A/f): 700 g/l. Tuotteen VOC: max. 700 g/l. Sävytysjärjestelmä: Teknomix Tiheys: n. 0,8 g/ml Välineiden pesu: TEKNOSOLV 1621 (lakkabensiini) Säänkestävyys: Hyvä Pakkauskoot Väritön: 0,9 L, 2,7 L, 9 L Varoitusmerkintä: Katso käyttöturvallisuustiedote. HUOM! Itsesyttymisvaaran takia tuotteesta syntyvä jäte, ruiskutussumu ja likaantuneet rievut yms. on säilytettävä paloturvallisessa paikassa ilmatiiviisti suljetuissa astioissa. Veteen upottaminen on myös suositeltavaa.

Tuote myydään purkeittain. Lisää ostoskoriin haluttu kappalemäärä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?