Info ja ostaminen

Nykyään yhä useampi yritys myydään ulkomaille ja kaupankäynnin tuomat hyödyt valuvat muihin maihin eivätkä jää Suomeen. Sarokkaalla pidämme yhtä paikallisten ja kotimaisten yritysten kanssa, tarjoten kymmeniä pysyviä työpaikkoja ja varmuutta myös tulevaisuudessakin. Täällä Sarokkaalla haluamme pitää kiinni perinteistä ja tuntemalla ihmisten mieltymykset kaupankäyntiin, haluamme tarjota jotain perinteistä ja aitoa, palvelua ja ihmisläheisyyttä, kuten se joskus rautakaupan alalla oli. Tue sinäkin kotimaista työtä ja laatua, osta Sarokkaalta ! 

Tuotevalikoimamme kattaa yli 100 000 rakentamisen tuotetta, käytännössä siis kaiken mitä rakentamiseen tarvitset. Varastovalikoimamme Turussa pitää sisällään yli 15 000 nimikkeen varaston josta perusmateriaalien toimitukset onnistuvat nopeasti. Loput tuotteet toimitamme tukkurien ja tuotevalmistajien kautta joko myymälään tilaten tai suoraan asiakkaalle toimitettuna. Kauttamme saat siis lähes kaikki rakentamisen tuotteet joita tarjolla on. Tuomme maahan tuotteita myös ulkomailta ja perinteisen bulkkimateriaalin lisäksi olemme keskittyneitä myös hieman uniikimpaankin tyyliin tarjoten asiakkaille sellaista mitä muualta et saa. Suuren tuotevalikoiman ja rajallisen työvoiman takia emme ole saaneet kaikkia tuotteita verkkokauppaamme, vaan tuotetilaukset tapahtuvat ammattitaitoisten myyjiemme kautta myyntipalvelusta.

Jos et siis löydä etsimääsi tuotetta verkkokaupastamme, ota yhteys myyntipalveluun !

Luotettavuus – Olemme yksi suurimmista yksityisessä omistuksessa olevista rakennustarvikeliikkeistä koko Suomessa. Olemme turkulainen ja täysin kotimainen perheyritys, joka on toiminut alalla jo yli 80 vuotta. Vuonna 1936 perustettu yritys on siirtynyt isältä pojalle jo neljästi.

Tuotteet toimitetaan yhdellä kertaa – Melkein kaikki myytävät verkkokaupan tuotteet ovat varastotuotteita ja nämä voidaan lähettää asiakkaalle kaikki yhdellä kertaa. Näin sinulle tulee vain yksi toimitusmaksu eikä useita lähetyksiä tarvitse olla vastaanottamassa tai noutamassa.

Apua myöhemminkin – Sarokas palvelee sinua tuotteen ostonkin jälkeen kaikissa tuotetta koskevissa kysymyksissä ja ongelmissa. Sarokkaalta saat myös apua muihinkin rakentamiseen liittyviin kysymyksiin jos jokin asia on epäselvää. Ota siis heti yhteyttä asiakaspalveluumme jos jokin askarruttaa.

Nopeat toimitukset – Kun tilaat ennen klo 12.00, tuotteet pakatan ja lähetetään vielä samana päivän aikana. Taajama alueilla toimitukset ovat yleensä perillä jo heti seuraavana arkipäivänä. Haja-asutus alueilla toimitusaika saattaa olla pidempi.

Laatutakuu – Sarokas myy vain tuotteita ja merkkejä jotka ovat todistetusti kestäviä ja laadukkaita myös pitkälläkin aikavälillä. Kaikissa tuotteissamme on Sarokkaan laatutakuu, joten voit olla varma että tuote kestää ja voit olla sen ulkonäköön tyytyväinen.

100% kotimainen – Toiminnallamme suosimme kotimasita laatua ja takaamme kymmeniä työpaikkoja ympäriSuomen. Tue sinäkin kotimaista työtä ja laatua, osta Sarokkaalta!

Toimitustavat ja -kustannukset verkkokaupasta tai myymälästä tilattaessa

Varastotuotteet

Varastotuotteet ovat tuotteita, joita Sarokkaalla on omassa varrastossaan tai joiden toimitus tapahtuu aina Turun myymälän ja varaston kautta. Tälläin tilauksen kokonaisuus ratkaisee veloitettavien toimituskulujen määrän. Yksittäisten tuotteiden rahtikulut on ilmoitettu tuotekortilla. Useamman tuotteen yhteisrahdin saat selville lisäämällä kyseiset tuotteet ostoskoriin ja syöttämällä siellä postinumerokenttään postinumerosi. Jos tuotekortissa ei ole ilmoitettu tuotteen olevan suoratoimitustuote, on silloin kyseessä varastotuote ja tämän kentän ehdot pitävät paikkaansa. Heti toimitettavia varastotuotteita on yhteensä noin 16 500 kappaletta.

Suoratoimitustuotteet

Jos kyseessä ei ole varastotuote tai myymälän kautta kulkeva tilaustuote, on kyseessä suoratoimitustuote. Suoratoimitustuotteet ovat erillisrahditettavia tuotteita joiden toimitus tapahtuu pääsääntöisesti suoraan valmistajan omasta varastosta tai tehtaalta. Jokaisesta eri valmistajan suoratoimitustuotteesta veloitetaan kulloinkin sen hetkisen toimittajan hinnaston mukainen suoratoimitusmaksu. Suoratoimitusmaksu tulee aina erikseen varastotuotteista syntyvien toimitusmaksujen päälle. Jos kyseessä on suoratoimitustuote, on siitä ilmoitettu tuotekortissa. Kivi, laminaatti -ja parkettituotteiden toimituksiin saattaa tulla jälkikäteen pientoimituslisä, joka ilmoitetaan asiakkaalle ennen tilauksen tekoa tehtaalle.

Nouto myymälästä

Kaikki varastotuotteet sekä mittatilaustuotteet on mahdollista noutaa myös suoraan Turun myymälästämme - ilmaiseksi! Jos et halua maksaa toimituksesta syntyviä kustannuksia tai asut kätevästä Turun seudulla, on kätevää noutaa tuotteet itse. Jos kyseessä on suoratoimitustuote, veloitetaan suoratoimituskulut aina vaikka noutaisitkin tuotteet myymälästämme. Tällaisissa tapauksissa toimitamme yleensä suoratoimitustuotteet suoraan kotiin ja muut tuotteet voidaan noutaa myymälästä. Ilmoitamme aina erikseen kun tuotteet on kerätty valmiiksi ja ovat noudettavissa. Tilauksen, sen käsittelyn ja valmiin paketin noutamisessa saattaa tilauskannan mukaan syntyä pientä viivettä, eikä tuotteita välttämättä ehditä keräämään saman päivän aikana kun tilaus on tehty.

Hinnat

Tuotteet veloitetaan tilaushetkellä voimassa olevan hinnan perusteella. Ilmoitetut hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai verkkokaupan tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana. Kivijalkamyymälän hinta saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta.

Pitkien / painavien lähetyksien toimituskulut

Pitkiin / painaviin lähetyksiin voidaan lisätä hiab- ja kuljetuslaskutuslisä, joka veloitetaan jälkikäteen kuorman purkamisessa toteutuneen ajan mukaan. Hiab-kalustolla tehdystä jakelusta veloitetaan 50 € / alkava puolen tunnin jakso, minimiveloitus yhden tunnin maksu. Veloitus tehdään normaaliveloitusten lisäksi. Mikäli lähetyksen toimitus ei ole mahdollista ilman nosturikalustoa, on tilaaja velvollinen maksamaan siitä, vaikka ei olisi tilannut lisäpalvelua. 

Pakettikoot

Esimerkiksi saunapaneelit ja laudelaudat myydään paketeittain. Toimitetut metrimäärät voivat suurentua tilatusta metrimäärästä. Tämän vuoksi saatamme toimittaa asiakkaalle erotuslaskun jälkikäteen. 

Kotiinkuljetus

Tilatut tuotteet toimitetaan kuljetusyhtiön toimesta kotipihalle (tai niin lähelle kuin jakeluautolla on turvallista ajaa). Kerroksiin- tai sisäänkantaminen sekä mahdollinen kantamiseen tarvittava apumies ovat maksullisia lisäpalveluita. Ota yhteyttä myyntiin, verkkokauppaan tai asiakaspalveluumme ennen tilauksen tekemistä tai heti tilauksen jälkeen. 

Saaristo ja Pohjois-Suomi (muut lautta- ja lossiyhteyksien päässä olevat toimitusosoitteet)

Saaristoon ja Pohjois-Suomeen toimitettujen tilausten todelliset kulut veloitetaan asiakkaalta jälkikäteen ellei rahtia ole etukäteen varmistettu myynnistä tai asiakaspalvelusta. Tilatessasi näille alueille, ota yhteys asiakaspalveluun etukäteen niin sinulle ilmoitetaan tilauksesi todellinen rahti. Asiakas on velvollinen ennen tilaamista lukemaan nämä toimitusehdot ja on vastuussa ylimääräisistä kuluista joita erikoisalueille toimitetuista tilauksista voi syntyä.

Toimitusaika

Toimittaja tekee parhaansa toimittaakseen tuotteet toimitussopimuksessa ilmoitettuna aikana, mutta ei voi taata toimitusaikaa, ellei toimitusajasta ole nimenomaisesti toimittajan ja tilaajan välillä erikseen kirjallisesti sovittu. Mikäli tuotteet toimitetaan toimitusajan jälkeen eikä toimitusajasta ja viivästysseuraamuksista ole nimenomaisesti sovittu, ei toimittaja ole velvollinen korvaamaan viivästyksestä aiheutuvia vahinkoja tai kustannuksia, ellei viivästyksen syynä ole toimittajan törkeä huolimattomuus tai tahallisuus. Pienemmille taajamille tai haja-asutusalueille tilattujen tuotteiden jakopäivä saattaa olla vain kerran viikossa. Ota tarvittaessa yhteyttä myyntiin, verkkokauppaan tai asiakaspalveluumme ennen tilauksen tekemistä selvittääksesi tuotteiden jakopäivän. 

Ylivoimainen este

Toimittaja vapautuu toimitussopimuksessa ja näissä yleisissä ehdoissa määritellyistä velvoitteistaan ja velvollisuudesta maksaa korvausta tai muuta hyvitystä, mikäli toimittajan tällaisten velvoitteiden rikkominen tai täyttämättä jääminen on aiheutunut ylivoimaisesta esteestä (force majeure).

Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan esimerkiksi luonnonmullistus, yleisen liikenteen tai tietoliikenteen taikka energianjakelun keskeytys, lakko, tulipalo, kolmannelta osapuolelta hankittujen tai kolmannen osapuolen hallussa olevien tuotteiden tai palvelujen viallisuus tai viivästyminen taikka muu vaikutuksiltaan vastaava toimittajasta riippumaton syy.

Maksutavat

Checkout
Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat
Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

- Pivo
Pivon käyttöehdot

- MobilePay
MobilePayn maksuehdot

- Masterpass
Masterpassin maksuehdot

- Siirto
OP:n yleiset euromaksuehdot
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla

- Apple Pay
Apple Payn käyttöehdot

Lasku- ja osamaksupalvelut
Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Walley:n (Collector Bank) sekä Jousto:n kanssa. Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley
Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille
Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Lue lisää: Collector.fi

Jos haluatte siirtää laskun eräpäivää, voitte olla yhteydessä suoraan Walley:n asiakaspalveluun: 09 3158 9947 / https://www.walley.fi/.

Jousto
Jousto käyttöehdot
Jousto

Alisa Yrityslasku

Ostaminen Alisa Yrityslaskulla onnistuu pelkkien yhteystietojen ja vahvan tunnistautumisen avulla. Riittää, että pystymme varmistamaan ostajan ja hänen edustamansa yrityksen välisen yhteyden. Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista y-tunnusta ja ostoksen tekijältä suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksia. Ostajan osto-oikeus varmistetaan digitaalisesti. Tätä varten suosittelemme, että ostaja käyttää ostosta tehdessä yrityksen tarjoamaa puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta.

Lasku lähetetään Alisa Yrityslaskun toimesta ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta myös sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia. Yritysten viralliset verkkolaskuosoitteet ovat valmiina tiedossa, joten myös laskutusosoitteen valinta on helppoa. Ostolaskun käsittely on suunniteltu yritysostajan kannalta mahdollisimman sujuvaksi ja ostaja saa lisättyä laskulle laskun kohdentamiseen tarvittavat viitetiedot.

Alisa Yrityslasku tarjoaa kolme eri maksuaikaa: 14 päivää, 30 päivää ja 60 päivää. Laskutuslisä vaihtelee valitun maksuajan mukaan: 14 päivää 9,90 €, 30 päivää 19,90 € ja 60 päivää 29,90 €. Alisa Yrityslaskun luottoraja on 5000 €.

Mikäli sinulla on kysyttävää Alisa Yrityslaskusta, olethan yhteydessä Alisan asiakaspalveluun:
• Sähköposti: yritysrahoitus@alisapankki.fi
• Puhelinnumero: 0293 230 910 (Arkisin klo 9-17, 0,1717 € /min)

Alisa Yrityslaskun mahdollistaa Alisa Pankki Oyj.

Lisätietoja Alisa Yrityslaskusta löytyy seuraavasta linkistä: B2B-maksutapa verkkokauppoihin | Alisa Pankki

Alisa käyttöehdot

21 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Toimittaja korjaa toimimattoman ja/tai rikkoutuneen tuotteen virheellisyyden tai toimittaa valintansa mukaan uuden vastaavan tuotteen tilaajalle, mikäli tuote osoittautuu takuuaikana toimimattomaksi tai tuote rikkoutuu takuuaikana syystä, jonka ei voida osoittaa johtuvan tilaajan, tilaajan loppuasiakkaan tai muun kolmannen tahon toiminnasta. Mikäli tuotetta ei voida korjata eikä vastaavaa tuotetta ole enää toimittajan valikoimissa, toimittaa toimittaja tilaajalle tuotetta eniten vastaavan tuotteen. Vedottaessa toimittajan takuuseen, on toimittajalle aina varattava mahdollisuus tarkastaa toimimaton ja/tai rikkoutunut tuote.

Takuu on voimassa vain, mikäli tuotteita ei ole muunneltu ja mikäli tilaaja ja tuotteiden loppukäyttäjä ovat noudattaneet toimittajan tuotteita koskevia, kulloinkin voimassa olevia huolto- ja asennusohjeita, jotka ovat saatavilla toimittajan internetsivuilla. Tilaajan on seitsemän (7) vuorokauden sisällä toimituksen vastaanottamisesta lukien ilmoitettava kirjallisesti toimittajalle, mikäli nämä huolto- ja asennusohjeet eivät ole olleet tilaajan saatavilla tai muutoin tilaajan katsotaan saaneen nämä ohjeet. Tilaajan vastuulla on ohjeistaa tuotteiden loppukäyttäjää huoltamaan tuotteita oikein.

Asennettua tuotetta ei voi palauttaa. Asennettu tuote on hyväksytty tuote

Tuotteiden tarkastaminen ja mahdollinen virheellisyys

Tilatut tuotteet on tarkistettava lähetyksen saapuessa, lähetyksen kuljettajan läsnä ollessa. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, on vaurioituneista tuotteista tehtävä merkintä rahtikirjaan. Mikäli tuotteiden kuljettaja ei ehdi odottaa tuotteiden tarkistamista tai mikäli tuotteita ei erityisestä muusta syystä voida asianmukaisesti tarkastaa, rahtikirjaan tulee tehdä varauma ja mahdollisista kuljetusvaurioista on tällöin reklamoitava toimittajalle seitsemän (7) vuorokauden sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Huomautukset tuotteiden laadusta tai toimituksen puutteellisuudesta on kaikissa tapauksissa tehtävä viimeistään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Toimittajalle on huomautuksen jälkeen aina varattava mahdollisuus tuotteiden laadun tarkastamiseen. Toimittaja ei vastaa vahingoista tai puutteista niiden toimituksen osalta, joita koskevista vahingoista tai puutteista ei ole reklamoitu viimeistään edellä mainittujen määräaikojen kuluessa tai joita toimittajalle ei ole annettu mahdollisuus tarkastaa.

Mikäli tuote todetaan virheelliseksi ennen asennusta eikä virheellisyys johdu tilaajan syyksi luettavasta seikasta, pyrkivät toimittaja ja tilaaja sopimaan hinnanalennuksesta. Mikäli osapuolet eivät pääse yksimielisyyteen hinnanalennuksesta, on toimittajalla oikeus joko korjata tuote tai tuotteet kohtuullisessa ajassa tai toimittaa valintansa mukaan uusi tuote virheellisen tilalle kohtuullisessa ajassa tai hyvittää tilaajalle virheellisen tuotteen hinta ja tilaajalle aiheutuneet kuljetuskustannukset. Mikäli toimittaja toimittaa uuden tuotteen virheellisen tilalle tai hyvittää virheellisen tuotteen hinnan, jää virheellinen tuote toimittajan omaisuudeksi.

Tilaaja vastaa tilaamiensa tuotteiden sopivuudesta aiottuun kohteeseen. Tilatessaan mittatilaustyönä valmistettavia tai erikoisvalmisteisia tuotteita, vastaa tilaaja antamiensa tietojen kuten mittojen ja muiden tuotteiden valmistukseen vaikuttavien tietojen oikeellisuudesta.

Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta tai tuotteen ulkonäöstä, ota yhteys asiakaspalveluun tai myyntipalveluun. Jos tuote on virheellinen tai vaurioitunut kuljetuksessa, ota välittömästi yhteys puhelinnumeroon 02 2752 050 tai sähköpostiosoitteeseen myynti@sarokas.fi - näin saamme uuden tuotteen välittömästi matkaan.

Vastuunrajoitukset

Tuotteet on asennettava ja niitä on huollettava toimittajan antamien huolto- ja asennusohjeiden mukaan. Toimittaja ei vastaa mistään sellaisista vahingoista tilaajalle, tilaajan sopimuskumppanille tai mahdolliselle muulle kolmannelle taholle, jotka syntyvät siitä, että tuote on asennettu tai sitä on huollettu huolto- ja asennusohjeiden vastaisesti. Toimittaja ei vastaa missään tilanteessa ostajalle aiheutuneista välillisistä tai sen kaltaisista vahingoista.

Tilaustuotteiden vaihto ja palautus

Palautusoikeus ei koske erikoistilaustuotteita, suoratoimitustuotteita ja mittatilaustuotteita ellei toisin ole mainittu tai Sarokkaan kanssa erikseen sovittu. Jos olet epäilevä tuotteen sopivuudesta tai epäröit tuotteen ulkonäön vuoksi, ota yhteys myyntiin, luultavasti keksimme jonkunlaisen ratkaisun. Kuvamateriaalia arkistoistamme löytyy niin kohteista fiiliskuvien muodossa kuin tehtaan tuotekuvinakin. Kysy siis meiltä, autamme sinua tuotteen valinnassa mielellämme.

Vaihdon ja palautuksen kustannukset

Jos haluat palauttaa tuotteen ja perua tilauksen kokonaisuudessaan, veloitamme asiakkaalta toimituksessa syntyneet toimituskulut. Koska rakennusmateriaalit ovat yleensä suuria erätoimituksia ja niiden kuljettaminen logistisesti haasteellisesa Suomessa on vaikeaa, syntyy aina kaikista tilauksista toimituskustannuksia. Tästä syystä tuotteiden palautus ei ole ilmaista vaan veloitamme asiakkaalta toimituksesta syntyneet toimituskulut. Asiakas on velvollinen pakkaamaan/suojaamaan ja kiinnittämään tuotteet alustaan vaurioiden välttämiseksi.

Tietosuojaseloste | Asiakas- ja markkinointirekisteri

Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10 §:n ja 24 §:n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Sarokkaan asiakkaille, potentiaalisille asiakkaille sekä verkkosivuston käyttäjille.

 

1. Rekisterinpitäjä

Rakentajan Sarokas Oy (0915304-6)
Polttolaitoksenkatu 17
20380 Turku
Jenny Leppäkoski
+358 40 5070 173
jenny.leppakoski@sarokas.fi

 

2. Rekisteröidyt

 • Asiakkaat (yhteyshenkilöt)
 • Potentiaaliset asiakkaat
 • Verkkosivuston käyttäjät

 

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

Rekisteröidyt

Käsittelyn tarkoitus

Käsittelyperuste

Asiakkaat (yhteyshenkilöt)

Asiakaspalvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistaminen ja asiakassuhteen ylläpito.

Rekisterinpitäjän oikeutettu etu

Potentiaaliset asiakkaat ja verkkosivuston käyttäjät

Verkkosivuston kautta tulevat yhteydenottopyynnöt ja uutiskirjetilaukset.

Rekisterinpitäjän oikeutettu etu

 

4. Rekisteriin tallennettavat tiedot

Rekisteriin voidaan tallentaa seuraavia tietoja:

Tiedot

Asiakas

Potentiaalinen asiakas

Käyttötarkoitus

Nimi

✔️

✔️

Yksilöinti / yhteydenpito

Puhelinnumero

✔️

✔️

Yhteydenpito

Sähköpostiosoite

✔️

✔️

Yhteydenpito

Osoite

✔️

✔️

Asiakassuhteen hoitaminen / markkinoinnin kohdentaminen

Rooli / titteli

✔️

✔️

Asiakassuhteen hoitaminen

Työnantaja / yritys

✔️

✔️

Asiakassuhteen hoitaminen / yksilöinti

Mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet

✔️

✔️

Asiakassuhteen hoitaminen / markkinoinnin kohdentaminen

Muut asiakaskyselyihin ja/tai tarjouksiin liittyvät kyselyt

✔️

✔️

Asiakassuhteen hoitaminen / markkinoinnin kohdentaminen

IP-osoite

✔️

 

Markkinoinnin kohdentaminen

 HUOM! Emme tallenna verkkosivun käyttäjistä mitään tietoja rekisteriin.

 

5. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan kuin se asiakassopimus, jonka hoitamiseksi tarvitsemme tietoja, on voimassa. Merkitsemme tiedot rekisteriin sellaisina kuin saamme ne rekisteröidyltä itseltään ja niitä päivitetään sen mukaan, mitä rekisteröity ilmoittaa rekisterinpitäjälle.

Sarokas.fi-sivustolta lähetetyt lomaketiedot poistetaan automaattisesti kuuden (6) kuukauden kuluttua lähetyksestä. Asiakas- ja markkinointirekisteristämme poistamme tarpeettomat henkilötiedot kuuden (6) kuukauden välein. Sähköpostimarkkinointilistaltamme pääset poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissa olevan poistumislinkin kautta.

 

6. Oikeutesi

Sinulla on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen: verkkokauppa@sarokas.fi.

Tarkastusoikeus

Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot. Mikäli havaitset tiedoissasi virheellisyyksiä tai puutteita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi.

Vastustamisoikeus

Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä joitain henkilötietojasi.

Suoramarkkinointikielto

Sinulla on oikeus milloin tahansa kieltää meitä käyttämästä tietojasi suoramarkkinointiin. Emme koskaan myy tai muutoin luovuta henkilötietojasi muille tahoille, jotta nämä voisivat kohdistaa suoramarkkinointia sinuun.

Hankimme verkkomainontaa mm. Facebookilta ja Googlelta. Nämä yhtiöt eivät kuitenkaan koskaan saa henkilötietojasi eikä tällaisessa mainonnassa ole kyse suoramarkkinoinnista, vaan se perustuu evästeisiin. Katso tarkemmin kohta evästeet.

Poisto-oikeus

Mikäli koet, että joidenkin sinua koskevien tietojen käsittely ei ole tarpeen tehtäviemme kannalta, sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kyseiset tiedot. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen joko poistamme tietosi tai ilmoitamme sinulle perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Mikäli olet eri mieltä ratkaisustamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle (ohjeet valituksen tekemiseen). Sinulla on myös oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että henkilötietojasi käsitellessämme rikomme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä (ohjeet valituksen tekemiseen).

 

7. Säännönmukaiset tiedonlähteet

Potentiaalisten asiakkaiden tiedot saadaan suostumuksella häneltä itseltään verkkosivustovierailun yhteydessä tai muun henkilökohtaisen tai digitaalisen vuorovaikutuksen yhteydessä.

 

8. Tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Rakentajan Sarokas Oy:n ulkopuolelle.

Tietoja voidaan valikoidusti luovuttaa rekisterinpitäjän toimeksiantaman kolmannen osapuolen kohdennettuun markkinointikampanjaan. Tietojen omistus ei siirry rekisterinpitäjältä kolmannelle osapuolelle eikä kolmannella osapuolella ole oikeutta tietojen toimeksiantoa laajempaan käyttöön.

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palveluntarjoajia:

 • Lemonsoft
 • Magento
 • Posti
 • Kaukokiito
 • Unifaun
 • emaileri
 • Microsoft (sähköposti)

 

9. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Milloin mahdollista, olemme valinneet tietojesi säilytyspaikaksi tietoturvalliset, Euroopassa sijaitsevat palvelinkeskukset.

Jotkin edellä mainituista palveluntarjoajista saattavat varmuuskopioida tietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle Yhdysvaltoihin. Tiedot varmuuskopioidaan, jotta tietosi olisivat turvassa myös tilanteissa, joissa pääasialliset palvelimet menevät epäkuntoon.

Privacy Shield

Olemme varmistaneet, että palveluntarjoajamme ovat liittyneet EU:n ja Yhdysvaltain väliseen ns. Privacy Shield -ohjelmaan (https://www.privacyshield.gov/list), jonka tarkoituksena on varmistaa eurooppalaisten tietojen tietoturvallinen käsittely Yhdysvalloissa.

 

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötietojesi turvallinen käsittely on meille tärkeää. Käytämme seuraavia suojatoimia tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi.

 • Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla.
 • Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät.
 • Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin sekä käyttöoikeuksin.
 • Rekisteri sijaitsee tietokoneessa, joka on sijoitettu konesaliin palvelimelle, jonne pääsy asiattomilta on estetty.
 • Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.
 • Rekisteristä otetaan säännöllisesti varmuuskopiot.

 

11. Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Sivusto lähettää selaimelle evästeen – pienen tekstitiedoston, joka tallentuu tietokoneen kovalevylle. Käytössä on sekä väliaikaisia istuntotunnus-evästeitä, jotka sulkeutuvat, kun suljet Internet-selaimen, että pysyviä evästeitä, jotka tallentuvat tietokoneen kovalevylle. Evästeiden avulla voimme tunnistaa selaimesi ja käyttää näin saamaamme tietoa esimerkiksi sivustollamme vierailevien selaimien laskemiseen sekä sivustomme käytön analysointiin, kuten tilastolliseen seurantaan. Ne antavat meille myös mahdollisuuden tarkastella ja seurata käyttäjiemme mielenkiinnon kohteita ja kehittää siten verkkosivujamme. Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä verkossa suoritettuja toimintoja voida sen avulla liittää tiettyyn henkilöön.

Useimmat Internet-selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta halutessasi voit muokata selaimesi asetuksia ja milloin tahansa poistaa evästeet käytöstä. Voit välttää evästeet muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.

Mainontaevästeet auttavat meitä valitsemaan sinulle parhaiten sopivat ja mielenkiintoisimmat mainokset. Ne myös estävät samojen mainoksien näytön. Jotkut kolmannen osapuolen toimittajat saattavat myös käyttää evästeitä tai verkkojäljitteitä (1 pikselin kuvatiedosto), jotta näet mieleisiäsi mainoksia, kun vierailet eri sivustoilla. Evästeiden ja verkkojäljitteiden avulla kerätyt tiedot eivät kerro meille tai kolmansille osapuolille mitään henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeäsi tai yhteystietojasi. Kolmantena osapuolena toimivat mainostajat saattavat myös käyttää tekniikkaa, jolla mitataan mainosten tehoa. Tätä varten he voivat käyttää jäljitettä (yhden pikselin kokoinen GIF-tiedosto), joka on sijoitettu verkkosivustollemme nimettömien tietojen keräämiseksi. Saatuaan nimetöntä tietoa käyttäjän käynneistä näillä ja muilla verkkosivuilla mainostajat voivat suunnitella mainoksia tuotteista ja palveluista, jotka mahdollisesti kiinnostavat käyttäjää.

Tällä sivustolla on käytössä Google Adwords -eväste, jolla kohdennetaan markkinointia käyttäjäluettelon avulla Googlen mainosverkostoissa. Käyttäjä ei ole tunnistettavissa evästeeseen liitettävien tietojen perusteella. Käyttäjä voi halutessaan estää käyttäjäluetteloihin perustuvan Google Adwords-markkinoinnin osoitteessa www.google.com/settings/ads.

Lisätietoja selainkäyttöön perustuvasta mainonnan kohdentamisesta saa Your Online Choices –sivustolta.